11.9 C
Helsinki
Friday, May 10, 2024

Veikkaus keskittää toto-pelien painopistettä Suomeen

Veikkaus on ilmoittanut päätöksestään keskittää toto-pelien tarjontaa...

Tunnistautumispakko 2024: Ässä-arpa ei ole enää entisensä

Veikkauksen raaputusarvat ovat lähes kaikille suomalaisille hyvin...

Kuinka saada Fortnite Macille

Hei kaikki Fortnite-fanit! Tiedämme kaikki, että Fortnite...

PS5-pelit: Eniten pelatut koskaan

PelitPS5-pelit: Eniten pelatut koskaan

PlayStation 5, joka tunnetaan myös nimellä PS5, on mullistanut videopelien maailman tarjoamalla pelaajille huipputeknologiaa ja erinomaisen pelikokemuksen. Marraskuussa 2020 tapahtuneesta julkaisustaan lähtien PS5 on houkutellut pelaajia ympäri maailmaa ainutlaatuisilla ominaisuuksillaan ja silmiä hivelevällä grafiikallaan. Tässä artikkelissa keskitytään PS5:llä kaikkien aikojen pelatuimpiin peleihin. Pidemmittä puheitta tässä ovat päivitetyt valintamme parhaista PS5-peleistä.

1.Hitman 3

IO Interactive -studion luomus, joka saapui markkinoille tammikuussa 2021, on nopeasti noussut yhdeksi PS5:n suosituimmista peleistä. Tämä stealth-tyylinen videopeli tarjoaa viimeisen osan trilogiasta, joka on tehnyt vaikutuksen pelaajiin kaikkialla maailmassa.

Pelissä ohjaat salamurhaaja Agent 47:ää, joka jatkaa tehtäviensä suorittamista eri puolilla maailmaa. Juoni on täynnä petosta, salaisuuksia ja draamaa, pitäen pelaajat koukussa alusta loppuun.

Yksi pelin kohokohdista on sen huippuluokan grafiikka, joka saa jokaisen yksityiskohdan näyttämään elävältä PS5:n tehokkaan suorituskyvyn ansiosta. Riippumatta siitä, oletko Dubain pilvenpiirtäjän huipulla tai vanhassa englantilaisessa kartanossa, jokainen sijainti on luotu huolellisesti ja yksityiskohtaisesti, lisäten immersiivisyyttä ja pelikokemuksen syvyyttä.

Kyseinen teos on saanut kiitosta avoimen maailman pelattavuudestaan, monipuolisista tavoista suorittaa tehtäviä ja vahvasta tarinallisesta kerronnastaan. Hitman 3 on osoitus PS5:n kyvystä nostaa pelisuunnittelun ja teknisen suorituskyvyn taso huippuunsa, ja se on epäilemättä yksi tällä hetkellä suosituimmista peleistä.

[Lue myös: Kaikkien aikojen parhaat Nintendo Switch -pelit]

2. Marvel’s Guardians of the Galaxy

Marvel’s Guardians of the Galaxy, Eidos-Montréalin kehittämä ja Square Enixin julkaisema peli, on otettu vastaan avosylin PS5-pelaajien keskuudessa. Tämä toimintaseikkailupeli, joka julkaistiin lokakuussa 2021, vie pelaajat kaukaiseen galaksiin ja tarjoaa heille mahdollisuuden ohjata suosittuja Guardians of the Galaxy -hahmoja.

Pelissä otat Peter Quillin, eli Star-Lordin, roolin ja johdat omaa joukkoasi galaksin seikkailuissa. Peli tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen, sillä sinun tulee tehdä päätöksiä, jotka vaikuttavat pelin kulkuun ja hahmojen suhteisiin.

Marvel’s Guardians of the Galaxy erottuu joukosta uskomattoman grafiikan ja yksityiskohtaisten, eloisien ympäristöjen ansiosta, joita PS5:n teknologia parantaa entisestään. Jokainen planeetta, jota joukkueesi tutkii, on luotu huolellisesti ja tarjoaa pelaajille upean audiovisuaalisen elämyksen.

Peli on saanut kiitosta sen syvästä tarinankerronnasta, henkilöhahmojen kehityksestä sekä mielenkiintoisista tehtävistä ja haasteista. Se on myös osoitus PS5:n kyvystä hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla pelin suunnittelua ja teknistä suorituskykyä, ja onkin noussut yhdeksi tämän hetken suosituimmista peleistä.

3. Final Fantasy 7 Remake/Intergrade

Final Fantasy 7 Remake/Intergrade, Square Enixin kehittämä ja julkaisema peli, on nostanut PS5-pelikokemuksen uudelle tasolle. Tämä uudelleenluotu klassikko, joka julkistettiin alun perin vuonna 2020 ja päivitettiin Intergrade-versioon vuonna 2021, tarjoaa pelaajille syvällisen ja monitahoisen RPG-kokemuksen.

Pelissä palaat Cloud Strifen rooliin, eliitti-sotilaaseen, joka on nyt palkkasoturi, ja kamppailet Shinra-sähköyhtiötä vastaan, joka imee elämävoimaa planeetalta. Uudelleenmuotoiltu taistelujärjestelmä yhdistää reaaliaikaisen toiminnan strategiseen komentojärjestelmään, mikä lisää monipuolisuutta ja syvyyttä pelikokemukseen.

Final Fantasy 7 Remake/Intergrade hyödyntää PS5:n tehokasta suorituskykyä esittääkseen uskomattoman grafiikan ja tarkat yksityiskohdat, jotka tekevät pelimaailmasta elävän ja dynaamisen. Midgarin kaupunki ja sen ympäristö tulevat eloon pelin jokaisessa vaiheessa, tarjoten pelaajille sykähdyttävän audiovisuaalisen kokemuksen.

Pelille on ominaista sen rikas tarinankerronta, monimutkaiset hahmot ja innovatiiviset tehtävät, jotka vaativat strategista ajattelua. Final Fantasy 7 Remake/Intergrade on erinomainen osoitus PS5:n kyvystä tarjota pelaajille immersiivinen ja teknisesti vaikuttava pelikokemus, ja se onkin yksi tällä hetkellä suosituimmista peleistä.

[Lue myös: Kaikkien aikojen parhaat Xbox-pelit]

4. Control Ultimate Edition

Control Ultimate Edition, Remedy Entertainmentin kehittämä ja 505 Gamesin julkaisema peli, on saavuttanut suuren suosion PS5-pelaajien keskuudessa. Tämä toimintaseikkailupeli, joka julkaistiin alun perin vuonna 2019 ja päivitettiin Ultimate Editioniksi vuonna 2021, tarjoaa pelaajille kiehtovan ja mystisen pelikokemuksen.

Pelissä ohjaat Jesse Fadenia, Federal Bureau of Controlin uutta johtajaa, ja tutkit paranormaalia Phenomena-yliluonnollista ilmiötä tutkivaa virastoa. Pelin ainutlaatuinen yhdistelmä toimintaa, seikkailua ja mysteeriä tarjoaa pelaajille intensiivisen ja monitahoisen pelikokemuksen.

Control Ultimate Edition hyödyntää PS5:n huippuluokan teknologiaa esittääkseen vaikuttavan grafiikan ja äärimmäisen yksityiskohtaisen peliympäristön. The Oldest House, pelin pääsijainti, on esitetty uskomattomalla tarkkuudella, ja sen dynaaminen rakenne muuttaa pelikenttää jatkuvasti.

Peliä on kehuttu sen kiehtovasta tarinasta, intensiivisestä toiminnasta ja ainutlaatuisesta yliluonnollisesta teemasta. Control Ultimate Edition on loistava esimerkki PS5:n kyvystä parantaa pelikokemusta dramaattisesti, ja se on epäilemättä yksi tämän hetken suosituimmista peleistä.

5. Ghost of Tsushima Directors Cut

Ghost of Tsushima Director’s Cut, Sucker Punch Productionsin kehittämä ja Sony Interactive Entertainmentin julkaisema peli, on noussut PS5-pelaajien suosioon. Tämä avoimen maailman toimintaseikkailupeli, joka julkaistiin alun perin vuonna 2020 ja päivitettiin Director’s Cut -versioksi vuonna 2021, tarjoaa pelaajille rikkaan ja historiallisen pelikokemuksen.

Pelissä ohjaat Jin Sakaita, yhtä viimeisistä samurai-sotureista, joka taistelee Mongolien invaasiota vastaan 1200-luvun Tsushiman saarella. Pelin syvällinen tarina ja hahmonkehitys tarjoavat pelaajille immersiivisen kokemuksen, joka on täynnä jännitystä ja draamaa.

Ghost of Tsushima Director’s Cut hyödyntää PS5:n tehokasta suorituskykyä tarjotakseen uskomattoman grafiikan ja yksityiskohtaisen peliympäristön. Tsushiman saari herää eloon sen kauniilla maisemilla ja historiallisilla kohteilla, jotka tarjoavat pelaajille unohtumattoman audiovisuaalisen kokemuksen.

Peliä on kehuttu sen rikkaasta tarinankerronnasta, toiminnasta, upeista ympäristöistä ja yksityiskohtaisesta historiallisesta kontekstista. Ghost of Tsushima Director’s Cut on loistava osoitus PS5:n kyvystä parantaa pelikokemusta, ja se on epäilemättä yksi nykypäivän pelatuimmista peleistä.

6. Astro’s Playroom

Astro’s Playroom, Japan Studio’s Team Asobin kehittämä ja Sony Interactive Entertainmentin julkaisema peli, on ollut suuri hitti PS5-pelaajien keskuudessa. Tämä 3D-seikkailupeli, joka julkaistiin marraskuussa 2020, tarjoaa pelaajille hauskan ja interaktiivisen pelikokemuksen.

Pelissä ohjaat pientä robottihahmoa, Astroa, kun se tutkii erilaisia teemoja, jotka on suunniteltu kunnianosoituksiksi PlayStationin historialle. Peli on täynnä erilaisia tehtäviä ja haasteita, jotka testaavat pelaajien taitoja ja palkitsevat heitä samalla nostalgialla.

Astro’s Playroom hyödyntää PS5:n DualSense-ohjaimen ainutlaatuisia ominaisuuksia tarjotakseen pelaajilleen ainutlaatuisen ja immersiivisen pelikokemuksen. Pelin värikäs ja yksityiskohtainen grafiikka on elävä ja miellyttävä, ja se tuo esiin PS5:n graafiset kyvyt parhaalla mahdollisella tavalla.

Peli on saanut kiitosta sen innovatiivisesta pelattavuudesta, nostalgisesta sisällöstä ja kyvystä näyttää PS5:n teknologian mahdollisuudet. Astro’s Playroom on ehdottomasti yksi PS5:n tällä hetkellä eniten pelatuista peleistä.

7. Deathloop

Arkane Studiosin kehittämä ja Bethesda Softworksin julkaisema toimintaseikkailupeli on ollut hitti PS5-pelaajien keskuudessa. Julkaistu syyskuussa 2021, tämä ainutlaatuinen teos tarjoaa pelaajille intensiivisen ja mysteerin täyteisen kokemuksen.

Pelissä ohjaat Colt Vahnin hahmoa, joka on jumissa ajassa Blackreef-saarella. Hän herää päivittäin samaan päivään ja on tavoitteenaan murhata kahdeksan kohdetta päästäkseen ajosilmukastaan.

Tämän pelin grafiikka ja yksityiskohtaisuus, yhdessä sen ainutlaatuisen tarinan ja tehtävien kanssa, tekevät siitä pakottavan pelikokemuksen. Sen dynaaminen ja ennustamaton peliympäristö pitää pelaajat varpaillaan, kun he pyrkivät selvittämään pelin arvoituksen.

Tämä teos on saanut kiitosta sen ainutlaatuisesta ajosilmukkakonseptista, tarinankerronnasta ja haastavista tehtävistä. Se on loistava esimerkki siitä, kuinka PS5 pystyy tarjoamaan pelaajille erinomaisen pelikokemuksen ja onkin yksi suosituimmista peleistä tällä hetkellä.

8. Resident Evil Village

Capcomin kehittämä ja julkaisema selviytymiskauhupeli on saavuttanut suuren suosion PS5-pelaajien keskuudessa. Vuonna 2021 julkaistu peli tarjoaa pelaajille kauhistuttavan ja jännittävän pelikokemuksen.

Pelissä ohjaat Ethan Wintersin hahmoa, joka etsii tytärtään kauhistuttavassa ja vihamielisessä kylässä. Tämä peli on tunnettu intensiivisestä tunnelmastaan, pelottavasta ympäristöstään ja upeasta grafiikastaan, joka hyödyntää PS5:n tehokasta suorituskykyä.

Pelin hyytävä tunnelma ja intensiiviset kohtaamiset, yhdessä sen monimutkaisen tarinankerronnan ja arvoitusten kanssa, tekevät siitä pelottavan ja koukuttavan pelikokemuksen. Sen yksityiskohtainen ja atmosfäärinen ympäristö pitää pelaajat jännityksessä alusta loppuun.

Tämä peli on saanut kiitosta sen tarinankerronnasta, pelattavuudesta ja erinomaisesta grafiikasta. Se on osoitus PS5:n kyvystä tarjota pelaajille immersiivinen ja teknisesti vaikuttava pelikokemus, ja se onkin yksi tällä hetkellä suosituimmista peleistä.

9. Demon’s Souls

Bluepoint Gamesin ja Japan Studio’n kehittämä sekä Sony Interactive Entertainmentin julkaisema toiminta-RPG on ollut valtava hitti PS5-pelaajien keskuudessa. Tämä peli, joka on uudelleen luotu klassikko, tarjoaa pelaajille vaativan ja palkitsevan pelikokemuksen.

Pelissä ohjaat soturia, joka taistelee selviytyäkseen Boletarian kuningaskunnassa, joka on tuhon partaalla demonien hyökkäyksen vuoksi. Taistelu on armotonta ja haastavaa, mutta myös palkitsevaa ja monipuolista, tarjoten pelaajille syvällisen ja merkityksellisen RPG-kokemuksen.

Tämän pelin huikea grafiikka ja tarkat yksityiskohdat, yhdessä sen haastavan pelattavuuden ja monimutkaisten tehtävien kanssa, tekevät siitä erinomaisen pelikokemuksen. Sen rikas ja vaikuttava maailma pitää pelaajat koukussa, kun he taistelevat selviytyäkseen demonien hyökkäyksistä.

Tämä teos on saanut kiitosta sen pelattavuudesta, tarinankerronnasta ja haastavista tehtävistä. Se on upea esimerkki siitä, kuinka PS5 pystyy tarjoamaan pelaajille teknisesti vaikuttavan ja immersiivisen pelikokemuksen, ja se onkin yksi tällä hetkellä suosituimmista peleistä.

10. Ratchet and Clank Rift Apart

Ratchet & Clank: Rift Apart on Insomniac Gamesin kehittämä ja Sony Interactive Entertainmentin julkaisema toimintaseikkailupeli, joka on saavuttanut suuren suosion PS5-pelaajien keskuudessa. Tämä peli, joka julkaistiin kesäkuussa 2021, tarjoaa pelaajille viihdyttävän ja dynaamisen pelikokemuksen.

Pelissä ohjaat Ratchetin ja Clankin hahmoja, kun he matkustavat eri ulottuvuuksien läpi estääkseen pahaa tarkoittavaa keisaria ottamasta hallintaansa multiversumin. Pelin sarjakuvamainen grafiikka, vauhdikas toiminta ja huumori tarjoavat pelaajille jännittävän ja hauskan pelikokemuksen.

Ratchet & Clank: Rift Apart hyödyntää PS5:n tehokkaita ominaisuuksia tarjotakseen uskomattoman grafiikan ja sujuvan pelattavuuden. Ulottuvuuksien väliset siirtymät tapahtuvat lähes reaaliajassa, mikä tarjoaa pelaajille ainutlaatuisen ja immersiivisen pelikokemuksen.

Peli on saanut kiitosta sen dynaamisesta pelattavuudesta, upeista grafiikoista ja hahmojen kehityksestä. Ratchet & Clank: Rift Apart on kiistatta yksi PS5:n tämän hetken eniten pelatuista peleistä.

11. Spider-Man: Miles Morales

Spider-Man: Miles Morales on Insomniac Gamesin kehittämä ja Sony Interactive Entertainmentin julkaisema toimintaseikkailupeli, joka on saavuttanut suuren suosion PS5-pelaajien keskuudessa. Tämä peli, joka julkaistiin marraskuussa 2020, tarjoaa pelaajille jännittävän ja immersiivisen pelikokemuksen.

Pelissä ohjaat nuorta Miles Moralesia, joka on ottanut Spider-Manin manttelin Peter Parkerilta ja pyrkii suojelemaan New Yorkin Harlemia. Peli on täynnä intensiivistä toimintaa, syvällistä tarinankerrontaa ja upeita visuaalisia efektejä, jotka hyödyntävät PS5:n tehokasta suorituskykyä.

Spider-Man: Miles Moralesin kaupunginläpäisy, taistelumekaniikka ja tarina tarjoavat pelaajille palkitsevan ja mieleenpainuvan pelikokemuksen. Peli tarjoaa pelaajille myös mahdollisuuden tutustua Milesin hahmoon syvemmin ja nähdä hänen kasvunsa ja kehityksensä Spider-Manina.

Peli on saanut kiitosta sen intensiivisestä toiminnasta, syvällisestä tarinankerronnasta ja upeista grafiikoista. Spider-Man: Miles Morales on yksi PS5:n tällä hetkellä eniten pelatuista peleistä.

12. Returnal

Returnal on Housemarquen kehittämä ja Sony Interactive Entertainmentin julkaisema roguelike-toimintapeli, joka on kerännyt suuren suosion PS5-pelaajien keskuudessa. Pelin julkaisu tapahtui huhtikuussa 2021, ja se tarjoaa pelaajille intensiivisen ja haastavan pelikokemuksen.

Pelissä ohjaat avaruustutkija Seleneä, joka on jumissa avaruudessa sijaitsevalla Atropos-planeetalla. Tämä peli on tunnettu siitä, että se yhdistää toimintaa, tutkimista ja roguelike-elementtejä, luoden ainutlaatuisen ja jännittävän pelikokemuksen.

Returnalin nopeatempoinen toiminta, yksityiskohtainen ympäristö ja jännittävä tarina pitävät pelaajat kiinnostuneina ja haastavat heidät jatkuvasti. Pelissä on myös satunnaisesti generoidut tasot, mikä takaa, että jokainen pelikierros on ainutlaatuinen ja erilainen.

Peli on saanut kiitosta sen innovatiivisesta pelattavuudesta, upeasta grafiikasta ja syvällisestä tarinasta. Returnal on osoitus PS5:n kyvystä tarjota pelaajille immersiivinen ja teknisesti vaikuttava pelikokemus, ja se onkin yksi tällä hetkellä suosituimmista peleistä.

Johtopäätös

PS5 on tarjonnut pelaajille upeita pelikokemuksia, jotka ovat hyödyntäneet sen teknologisia innovaatioita ja tehokasta suorituskykyä. Tämänhetkiset suosituimmat pelit tarjoavat ainutlaatuisia seikkailuja, mukaansatempaavaa pelattavuutta ja vaikuttavia visuaalisia efektejä. Niiden tarinankerronta on ollut syvällistä, ja ne ovat pitäneet pelaajat kiinnostuneina tunteja kerrallaan. PS5:n pelivalikoima jatkaa kasvuaan, ja on selvää, että pelaajat voivat odottaa vielä useita uusia ja jännittäviä pelejä tulevaisuudessa. PS5:n teknologia ja mahdollisuudet todella ovat muuttaneet pelaamisen maailmaa.

Tutustu muuhun sisältöömme

Tutustu muihin tunnisteisiin:

Suosituimmat artikkelit