20.3 C
Helsinki
Monday, July 8, 2024

Katsaus Suomen peliteollisuuden teknologisiin ja sosiaalisiin muutoksiin

Suomen peliteollisuus on tunnettu monipuolisuudesta ja innovatiivisuudestaan,...

Veikkaus keskittää toto-pelien painopistettä Suomeen

Veikkaus on ilmoittanut päätöksestään keskittää toto-pelien tarjontaa...

Tunnistautumispakko 2024: Ässä-arpa ei ole enää entisensä

Veikkauksen raaputusarvat ovat lähes kaikille suomalaisille hyvin...

Kaikkien aikojen parhaat Nintendo Switch pelit

PelitKaikkien aikojen parhaat Nintendo Switch pelit

Hei siellä, pelin ystävät! Onko sinulla Nintendo Switch, mutta et ole varma, mitkä pelit ansaitsevat paikan kokoelmassasi? Olet saapunut oikeaan paikkaan. Tässä artikkelissa sukellamme syvälle Switchin pelikirjastoon ja paljastamme kaikkien aikojen parhaat Nintendo Switch pelit. Riippumatta siitä, oletko veteraani vai aloitteleva pelaaja, löydät täältä varmasti jotain uutta ja jännittävää kokeiltavaksi.

Parhaat Nintendo Switch -pelit

Nintendo Switch on mullistanut tapamme kokea videopelit. Se tarjoaa meille mahdollisuuden sukeltaa toiseen maailmaan joko kotisohvalta käsin tai mennessämme. Tämä yhdistettynä laajaan valikoimaan huikeita pelejä on nostanut Nintendo Switchin konsolimaailman kärkeen.

On aivan uskomatonta, kuinka monipuolinen Nintendo Switchin pelivalikoima on. Toimintaa, seikkailua, strategiaa, urheilua, puzzleja… lista vain jatkuu! Tämä tarkoittaa, että oli mielenkiinnon kohteesi sitten mitä tahansa, löytyy Switchin kirjastosta varmasti jotakin, joka saa sydämesi sykkimään nopeammin. Joten, valmistaudu sukeltamaan pelien maailmaan kuin koskaan ennen. On aika lähteä upealle ja unohtumattomalle pelimatkalle!

Nämä ovat valintamme 25 parhaasta Nintendo Switch pelit

25. Ring Fit Adventure

Ring Fit Adventure

Kuvittele, että voisit päästä huippukuntoon samalla, kun pelastat maailman pimeiltä voimilta. Tämä ei ole enää vain kuvitelmaa, vaan täysin mahdollista Ring Fit Adventure -pelin ansiosta. Tämä innovatiivinen ja interaktiivinen kuntoilupeli on noussut yhdeksi Nintendo Switchin suosituimmista peleistä.

Ring Fit Adventure vie sinut jännittävälle matkalle, jossa taistellaan hirviöitä vastaan, tutkitaan uusia maailmoja ja harjoitellaan samalla monipuolisia kuntoiluliikkeitä. Pelin sydämessä on erityinen Ring-Con -ohjain, joka tunnistaa liikkeesi ja muuntaa ne pelin sisällä voimakkaiksi hyökkäyksiksi. Pelaamisen ohella saat samalla kunnon hikitreenin!

Pelissä edetään läpi eri tasojen ja maailmojen, jokainen niistä tarjoaa erilaisia haasteita ja hirviöitä. Taistellessasi vastustajia vastaan, teet todellisia kuntoiluliikkeitä – kyykkyjä, puristuksia, asentoja ja paljon muuta. Ring Fit Adventure on siis loistava tapa saada liikuntaa hauskalla ja interaktiivisella tavalla.

Tämä peli ei ole pelkästään hauska, se on myös erittäin koukuttava. Jokainen taso tarjoaa uusia haasteita, uusia hirviöitä ja uusia tapoja testata fyysistä kuntoasi. Ja parasta kaikessa? Tulet huomaamaan, että kehosi kiittää sinua pelisessioiden jälkeen.

Ring Fit Adventure on todellakin ainutlaatuinen yhdistelmä peliä ja liikuntaa. Sen avulla voit treenata kotona ja pitää hauskaa samanaikaisesti. Joten, valmistaudu nousemaan sohvalta, venyttelemään lihaksiasi ja sukeltamaan kuntoiluseikkailuun, joka testaa sekä kehosi että mielesi rajat!

[Julkaisupäivä: lokakuuta 18, 2019 | Kehittäjä: Nintendo]

24. Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

Xenoblade Chronicles Definitive Edition

Miltä kuulostaisi matka läpi upeiden maisemien, jännittävien taisteluiden ja koskettavien tarinoiden maailmassa? Xenoblade Chronicles: Definitive Edition tarjoaa juuri näitä elementtejä, ja se on ehdottomasti yksi Nintendo Switchin pakollisista peleistä.

Tämä peli on jatkoa suositulle Xenoblade Chronicles -pelisarjalle ja se tuo alkuperäisen pelin uudelle tasolle parannetuilla grafiikoilla, laajennetulla sisällöllä ja hienostuneella ääninäyttelyllä. Se on täydellinen yhdistelmä roolipelielementtejä ja toimintaa, tarjoten pelaajille syvällisen ja palkitsevan pelikokemuksen.

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition vie sinut maailmaan, joka on täynnä mysteereitä ja seikkailuja. Kaksijalkaiset jättiläiset, joiden ruumiit ovat muuttuneet maailmoiksi, muodostavat pelin ainutlaatuisen taustan. Tutkimusretkesi aikana törmäät moniin erilaisiin hahmoihin, kohdataan vaarallisia hirviöitä ja ratkotaan arvoituksia.

Pelissä ohjaat Shulk-nimistä sankaria, joka pyrkii kostamaan Mechon-hyökkääjille ja selvittämään Monado-miekan salaisuudet. Pelin taistelujärjestelmä on monipuolinen ja syvä, tarjoten pelaajille mahdollisuuden strategiaan ja erilaisiin taistelutekniikoihin.

Yksi pelin parhaista puolista on sen huikea tarina, joka pitää pelaajan otteessaan alusta loppuun. Xenoblade Chronicles: Definitive Edition on ehdottomasti yksi niistä peleistä, jotka jättävät jäljen pelaajaan, ja joka saa palaamaan yhä uudestaan ja uudestaan tämän upean maailman pariin. Joten, valmistaudu kiehtovaan seikkailuun, jossa jokainen päätöksesi vaikuttaa maailman tulevaisuuteen. Eikö kuulostakin jännittävältä?

[Julkaisupäivä: Toukokuu 29, 2020 | Kehittäjä: Monolith Soft]

Lue myös: Kaikkien aikojen parhaat PS5-pelit

Link’s Awakening

On aika palata klassisen Zelda-seikkailun pariin The Legend of Zelda: Link’s Awakening -pelissä. Tämä kauniisti uudelleenluotu versio Game Boy -alkuperäispelistä on yksi Nintendo Switchin helmiä, joka tarjoaa ikimuistoisen matkan Linkin saariseikkailuun.

Link’s Awakening alkaa, kun Link haaksirikkoutuu Koholint-saarelle, jossa hänen on ratkaistava arvoituksia, taisteltava hirviöitä vastaan ja tutkittava monimutkaisia luolastoja päästäkseen takaisin kotiin. Kaikki tämä tapahtuu unenomaisessa ja ajoittain suorastaan kummallisessa ympäristössä, joka on täynnä yllätyksiä ja salaisuuksia.

Pelin tarina on täynnä huumoria ja sydäntä. Linkin matka koholint-saarella on täynnä unohtumattomia hahmoja ja koskettavia hetkiä, jotka tekevät seikkailusta erityisen mieleenpainuvan. Upeasti uudistetut grafiikat ja ääniraita tuovat myös lisää syvyyttä ja tunnelmaa peliin.

Taistelut ja arvoitukset ovat Link’s Awakeningin kohokohtia. Olipa kyseessä sitten kiehtova luolaston arvoitus tai jännittävä taistelu pahiksen kanssa, peli tarjoaa aina jotain uutta ja haastavaa. Lisäksi pelin keräilyelementit, kuten piilotetut soittorasiat ja salaiset suojelukset, pitävät huolen siitä, että sinulla on aina jotain tekemistä. Link’s Awakening on mestarillinen uudelleenmuotoilu klassisesta pelistä, joka tarjoaa sekä uusille että vanhoille pelaajille ikimuistoisen seikkailun. Joten, tartu miekkaasi, suuntaa Koholint-saarelle ja koe yksi kaikkien aikojen parhaista Zelda-seikkailuista uudelleen.

[Julkaisupäivä: syyskuuta 20, 2019 | Kehittäjä: Nintendo, Grezzo]

22. Chicory: A Colorful Tale

Chicory: A Colorful Tale

Kuvittele maailma, joka on yhtäkkiä menettänyt värinsä ja nyt sinulla, pienellä ja vaatimattomalla koiralla, on tehtävä palauttaa värit takaisin maailmaan. Tämä on Chicory: A Colorful Tale -pelin perusidea, yksi Nintendo Switchin hienoimmista ja luovimmista peleistä.

Chicory: A Colorful Tale vie sinut Picnicin värilliseen maailmaan, joka on yhtäkkiä muuttunut mustavalkoiseksi. Olet Chicory, maailman suurimman taiteilijan oppipoika, jolla on tehtävänään palauttaa maailman väriloisto takaisin.

Pelissä käytät maagista sivellintä värjätäksesi ympäristöä, ratkaistaksesi arvoituksia ja taistellaksesi vihollisia vastaan. Siveltimen avulla voit piirtää mitä tahansa, mihin tahansa, mahdollistaen loputtoman määrän luovuutta ja hauskuutta. Jokainen maalaus on ainutlaatuinen, ja voit todella tehdä maailmasta omanlaisesi.

Pelissä on paljon syvällisempi tarina kuin ensisilmäyksellä näyttää. Se käsittelee teemoja, kuten luovuutta, epävarmuutta ja itsetuntoa. Tarina on sydäntä lämmittävä ja usein hauska, ja se pitää sinut otteessaan alusta loppuun.

Chicory: A Colorful Tale on upea seikkailupeli, joka yhdistää ainutlaatuisen maailman, syvällisen tarinan ja luovan pelimekaniikan. Sen ainutlaatuinen taide- ja värityskonsepti tekee siitä erittäin erottuvan ja unohtumattoman pelikokemuksen. Olitpa sitten taiteen rakastaja, seikkailupelien fani tai vain etsit jotain uutta ja erilaista, Chicory: A Colorful Tale on ehdottomasti tutustumisen arvoinen peli. Lähde siis Chicoryn kanssa värikkäälle matkalle ja tuo maailmaan takaisin sen kadonneet värit!

[Julkaisupäivä: kesäkuu 10, 2021 | Kehittäjä: Greg Lobanov]

21. SteamWorld Dig 2

SteamWorld Dig 2

Jos olet valmis sukeltamaan syvälle maan uumeniin jännittävän seikkailun perässä, SteamWorld Dig 2 on peli sinulle. Tämä Nintendo Switchin hitti on ainutlaatuinen yhdistelmä kaivamista, tutkimista ja pulmanratkaisua, joka tarjoaa tunteja viihdettä.

SteamWorld Dig 2:n tarina jatkaa siitä, mihin ensimmäinen osa jäi. Tällä kertaa ohjaat päähenkilö Dorothyä, joka etsii kadonnutta ystäväänsä Rustya. Tämä johdattaa sinut syvälle mysteerien täyttämään maanalaiseen maailmaan, jossa kaivat, tutkit ja taistelet tiesi läpi erilaisia tasoja.

Pelin kaivosmekaniikka on yksinkertainen, mutta koukuttava. Jokainen isku hakulla paljastaa uuden palan maailmaa, uusia resursseja ja uusia haasteita. Samalla ansaitset rahaa, jota voit käyttää päivitysten ostamiseen ja uusien taitojen hankkimiseen, mikä avaa uusia mahdollisuuksia ja reittejä tutkittavaksi.

SteamWorld Dig 2:n vahvuus piilee sen ainutlaatuisessa sekoituksessa toimintaa, tutkimista ja strategiaa. Sinun täytyy suunnitella reittisi huolellisesti, tasapainotellen resurssien keräämistä ja selviytymistä hirviöitä vastaan. Tämä luo syvällisen ja palkitsevan pelikokemuksen, joka pitää sinut kiinnostuneena tunneista tunteihin.

Kaiken kaikkiaan SteamWorld Dig 2 on upea lisäys Nintendo Switchin pelikirjastoon. Sen ainutlaatuinen pelimekaniikka, mielenkiintoinen tarina ja kaunis kuvitus tekevät siitä pakollisen hankinnan kaikille seikkailupelien ystäville. Joten, ota hakku käteesi, laskeudu syvyyksiin ja aloita oma kaivuosasi tässä upeassa pelissä.

[Julkaisupäivä: Syyskuu 21, 2017 | Kehittäjä: Thunderful Games]

20. Splatoon 2 and 3

Splatoon 2

Splatoon-pelisarja on tullut jäädäkseen, ja sen kaksi viimeisintä osaa, Splatoon 2 ja Splatoon 3, tarjoavat Nintendo Switch -pelaajille värikästä toimintaa ja strategista pelattavuutta, joka sopii kaikenikäisille.

Splatoon 2 on jatkoa alkuperäiselle hitille, joka mullisti moninpeligenren ainutlaatuisella maalitaisteluteemallaan. Pelissä ohjaat Inklings-nimistä hahmoa, joka voi vaihtaa ihmisen ja mustekalan muodon välillä. Taisteluareenalla tavoitteesi on peittää enemmän aluetta joukkueesi värillä kuin vastustajat. Tämä yksinkertainen mutta nero idea luo intensiivisiä ja strategisia otteluita, jotka ovat täynnä nopeaa toimintaa.

Splatoon 3, uusin osa sarjassa, jatkaa tätä trendiä lisäämällä uusia aseita, hahmoja, kenttiä ja pelitiloja. Lisäksi pelin tarinatila on laajennettu, tarjoten syvällisempiä haasteita ja monipuolisempaa pelattavuutta. Tämä tekee siitä loistavan valinnan niin uusille pelaajille kuin sarjan veteraaneillekin.

Splatoon 2:n ja 3:n vahvuuksia ovat niiden monipuolinen pelattavuus ja ainutlaatuinen visuaalinen tyyli. Pelit ovat tunnettuja niiden räiskyvistä väreistä, omaperäisestä suunnittelusta ja huikeista ääniraidoista, jotka luovat niille ainutlaatuisen tunnelman. Pelattavuus on sujuvaa ja haastavaa, mikä pitää ottelut mielenkiintoisina ja jännittävinä.

Jos etsit uutta ja raikasta lähestymistapaa moninpeligenreen tai olet jo innokas Splatoon-fani, Splatoon 2 ja 3 ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia pelejä Nintendo Switchillä. Valmistaudu siis maalaamaan kaupunki omilla väreilläsi ja sukeltamaan syvälle tämän ainutlaatuisen pelisarjan maailmaan!

[Julkaisupäivä: heinäkuu 21, 2017 | Kehittäjä: Nintendo]

19. Mario + Rabbids Kingdom Battle

Mario + Rabbids Kingdom Battle

Onko valmiina yhteen hauskaan ja hulluun seikkailuun? Mario + Rabbids Kingdom Battle on Nintendo Switch -peli, joka yhdistää kaksi ikonista pelimaailmaa tuoreella ja jännittävällä tavalla. Tässä pelissä kohtaavat Marion maailma ja Rabbidsit, Ubisoftin kehittämän Rayman-sarjan riemastuttavat ja hieman hullut pupuhahmot.

Mario + Rabbids Kingdom Battle on strategiapeli, jossa Mario, hänen ystävänsä ja Rabbidsit taistelevat yhdessä voittaakseen pahat voimat, jotka ovat sotkeneet Sienivaltakunnan. Pelissä liikutetaan hahmoja vuoropohjaisissa taisteluissa, joissa hyödynnetään sekä ympäristöä että hahmojen erityisvoimia.

Vaikka pelissä on strategiaelementtejä, se on silti täynnä sitä tuttua Mario-meininkiä. Hauskat hahmot, riemukkaat animaatiot ja värikkäät tasot takaavat, että hymy ei hyydy kasvoiltasi pelin aikana. Rabbidsit tuovat mukaan oman erityisen hulluutensa, joka tekee pelistä entistäkin viihdyttävämmän.

Mario + Rabbids Kingdom Battle on myös yllättävän syvällinen. Vaikka se on helppo oppia, se tarjoaa todellisia haasteita, kun edetään pelissä eteenpäin. Hahmojen päivittäminen, uusien aseiden hankkiminen ja strategioiden suunnittelu pitävät pelin mielenkiintoisena loppuun asti.

Mario + Rabbids Kingdom Battle on osoitus siitä, mitä voi tapahtua, kun kaksi erilaista pelimaailmaa kohtaavat. Se on erinomainen yhdistelmä hauskuutta, strategiaa ja seikkailua, joka sopii kaikenikäisille pelaajille. Jos etsit jotain uutta ja erilaista Mario-pelikokoelmaasi tai olet valmis tutustumaan Rabbidsien hullunkuriseen maailmaan, tämä peli on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.

[Julkaisupäivä: elokuu 29, 2017 | Kehittäjä: Ubisoft Milan]

18. Mario Party Superstars

Mario Party Superstars

Jos etsit peliä, joka tuo ystävät ja perheen yhteen kilpailunhenkisen hauskanpidon merkeissä, Mario Party Superstars on juuri sitä. Tämä Nintendo Switchin peli on jatkoa pitkälle Mario Party -pelisarjalle, joka on tunnettu moninpelimekaniikoistaan ja ikonisista hahmoistaan.

Mario Party Superstars vie sinut ja ystäväsi halki aikakauden klassisimpien Mario Party -pelien. Pelissä on mukana viisi lautaa alkuperäisestä Nintendo 64 Mario Partysta, joten luvassa on nostalgiaa vanhoille faneille ja uusia kokemuksia ensikertalaisille. Mukana on yli 100 minipeliä eri Mario Party -pelisarjoista, joten pelattavaa riittää.

Pelin sydämessä on sen moninpelitila. Voit kokoontua ystäviesi kanssa saman television ääreen tai kytkeytyä verkossa pelaajien kanssa ympäri maailman. Jännittävät minipelit ja strategiset lautapelit testaavat taitojasi ja tuovat esiin kilpailuvietin.

Mario Party Superstars on täydellinen yhdistelmä uutta ja vanhaa. Se yhdistää klassiset lautapelit ja rakastetut minipelit uusilla tavoilla, ja tarjoaa samalla tuoreita haasteita ja yllätyksiä. Tämä tekee siitä erinomaisen lisäyksen Nintendo Switchin pelikirjastoon sekä Mario Party -fanille että niille, jotka ovat uusia tässä riemukkaassa pelisarjassa. Mario Party Superstars on paitsi hauskaa yksinpeliä, myös fantastinen sosiaalinen kokemus, joka tuo ystävät ja perheet yhteen kilpailemaan toisiaan vastaan. Se on peli, joka saa sinut nauramaan, kilpailemaan ja ennen kaikkea pitämään hauskaa – aivan kuten paras videopeli kuuluukin. Lähde siis mukaan tähän värikkääseen ja hauskaan seikkailuun, ja näytä taitosi Mario Party Superstarsissa!

[Julkaisupäivä: lokakuu 29, 2021 | Kehittäjä: NDcube]

17. Paper Mario: The Origami King

Paper Mario: The Origami King

Paper Mario: The Origami King on charmikas ja mielikuvituksellinen seikkailu, joka tuo Nintendo Switchille uuden ulottuvuuden. Tämä peli vie sinut paperista luotuun maailmaan, jossa Mario kohtaa monenlaisia haasteita ja yllätyksiä.

Tässä tarinassa Mario ja hänen ystävänsä kohtaavat Origami-kuninkaan, joka on kääntänyt Sienivaltakunnan asukkaat origamihahmoiksi. Mariolla on edessään jännittävä seikkailu, jossa hän kohtaa monenlaisia pulmia ja taistelee uusia vihollisia vastaan.

Paper Mario: The Origami King on täynnä älykkäitä pulmia ja nokkelaa huumoria. Se yhdistää taidokkaasti RPG-elementit ja pulmanratkaisun, ja luo näin ainutlaatuisen ja mukaansatempaavan pelikokemuksen. Pelin taistelujärjestelmä on yksinkertainen mutta syvällinen, ja se tarjoaa paljon strategista pelattavaa. Paper Mario: The Origami Kingin visuaalinen tyyli on erittäin viehättävä. Pelimaailma on luotu paperista, ja se on täynnä värikkäitä yksityiskohtia ja luovia hahmoja. Tämä yhdistettynä hienoon äänisuunnitteluun ja mielikuvitukselliseen tarinaan tekee pelistä todella mieleenpainuvan kokemuksen.

Paper Mario: The Origami King on kaikkea, mitä voit odottaa Mario-peliltä – ja paljon muuta. Sen mielikuvituksellinen maailma, mukaansatempaava tarina ja monipuoliset pelielementit tekevät siitä erinomaisen lisän Nintendo Switchin pelivalikoimaan. Joten, valmistaudu astumaan paperiseen seikkailuun ja kääntämään pelimaailma ylösalaisin tässä upeassa pelissä!

[Julkaisupäivä: heinäkuu 17, 2020 | Kehittäjä: Intelligent Systems]

Lue myös: Kaikkien aikojen parhaat Xbox-pelit

16. Pokemon Sword & Shield

Pokemon Sword & Shield

Pokemon Sword ja Pokemon Shield ovat Nintendo Switch -pelejä, jotka vievät Pokemonin seikkailut uudelle tasolle. Nämä pelit tuovat sinut Galarin alueelle, jossa voit kohdata uusia Pokemoneja, tutustua uusiin kaupunkeihin ja taistella voittoisasti Pokemon-liigassa.

Pokemon Sword ja Pokemon Shield tarjoavat perinteisen Pokemon-pelikokemuksen uusilla vivahteilla. Voit kerätä, kasvattaa ja taistella Pokemoneilla, jotka kohtaat matkallasi. Uusia ominaisuuksia ovat Dynamax ja Gigantamax, jotka antavat Pokemoneillesi mahdollisuuden kasvaa valtaviksi taistelun aikana ja käyttää erittäin voimakkaita hyökkäyksiä.

Galarin alue on inspiraationa saanut Britannialta, ja sen maisemissa näkyy monia tuttuja elementtejä, kuten vihreitä maaseutuja, kauniita järviä ja upeita teollisuuskaupunkeja. Alueella on myös oma Pokemon-liiga, jossa voit haastaa Mestari Leonin ja tulla itse Pokemon-mestariksi. Peleissä on myös moninpelitila, jossa voit taistella tai vaihtaa Pokemoneja muiden pelaajien kanssa. Tämä lisää peleihin sosiaalisen ulottuvuuden ja antaa sinun jakaa Pokemon-seikkailusi ystäviesi kanssa.

Pokemon Sword ja Pokemon Shield ovat uusimmat lisäykset pitkään Pokemon-pelisarjaan, ja ne tarjoavat tuoreita haasteita sekä uusille että vanhoille Pokemon-pelaajille. Niiden upeat grafiikat, uudet Pokemonit ja jännittävät taistelut tekevät niistä loistavan lisän Nintendo Switchin pelikirjastoon. Joten valitse aloitus-Pokemonisi, lähde seikkailuun ja tavoittele Pokemon-mestaruutta näissä jännittävissä peleissä!

[Julkaisupäivä: 15. marraskuuta 2019 | Kehittäjä: Game Freak]

15. Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Hyppää mukaan moniulotteiseen seikkailuun, joka yhdistää klassisen Super Mario -pelattavuuden ja modernit 3D-grafiikat. Tässä Nintendo Switchin pelissä pääset nauttimaan paitsi Super Mario 3D Worldin hauskoista kentistä, myös lisäpaketin, Bowser’s Furyn, täysin uudesta pelikokemuksesta.

Luvassa on nautinnollista tasohyppelyä, kun loikat läpi värikkäiden tasojen ja kamppailet tuttuja vihollisia vastaan. Mario ja ystävät ovat valmiina seikkailuun, jossa heidän tulee pelastaa Piikkityttöjen valtakunta. Pelin moninpelitila mahdollistaa hauskan yhteispelailun perheen tai ystävien kesken.

Bowser’s Fury taas tarjoaa aivan uudenlaisen pelikokemuksen. Tässä osiossa Mario kohtaa valtavan, raivokkaan Bowserin ainutlaatuisessa avoimen maailman seikkailussa. Tämä uusi haaste vaatii rohkeutta ja taitoa, ja se tuo jännittävän lisän jo muutenkin monipuoliseen peliin.

Tasapainoisen pelattavuuden ja visuaalisen viehätyksen ansiosta peli tarjoaa ikimuistoisen kokemuksen niin nuorille kuin vanhoillekin pelaajille. Olitpa sitten kokenut Mario-pelaaja tai uusi tuttavuus tässä riemukkaassa pelimaailmassa, tämä peli pitää sinut viihdytettynä tuntikausia. Älä siis odota, vaan sukella suoraan tämän riemukkaan ja moniulotteisen seikkailun pariin!

[Julkaisupäivä: helmikuu 12, 2021 | Kehittäjä: Nintendo]

14. Monster Hunter Rise

 Monster Hunter Rise

Tämä Nintendo Switch -seikkailu vie pelaajat Kamura-kylään, kauniiseen, itämaisiin maisemiin sijoittuvaan maailmaan, jossa asukkaiden on kohdattava suuri uhka: Raivoavat Ihmisetäjät. Pelaajat ryhtyvät rohkeiksi metsästäjiksi, joiden tehtävänä on suojella kotikyläänsä ja paljastaa tämän mystisen tapahtuman syyt.

Yksi pelin parhaista piirteistä on sen monipuolinen taistelujärjestelmä. Se antaa pelaajille vapauden kehittää omia strategioitaan ja hyödyntää ympäristöä taisteluissa. Monenlaiset aseet ja varusteet tarjoavat loputtomasti vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia.

Uutena ominaisuutena “Wirebug” mahdollistaa vertikaalisen liikkumisen ja uudenlaisten hyökkäysten suorittamisen, mikä avaa aivan uudenlaisia taktiikoita ja strategioita. Myös kumppanisi, Palico ja Palamute, tarjoavat tärkeää apua taisteluissa ja tutkimusmatkoilla.

Yhteistyö on pelin ytimessä, sillä voit liittyä ystäviesi kanssa jahtamaan hirviöitä yhdessä. Yhteistyöpelissä strategian suunnittelu ja tehtävien jakaminen voi olla ratkaisevaa haasteiden voittamisessa.

Tämä peli ei vain tarjoa jännittäviä taisteluja ja syvällistä pelattavuutta, vaan myös kauniin ja eläväisen pelimaailman. Grafiikat ovat huippuluokkaa, ja yksityiskohtainen ympäristö tekee tutkimisesta ja seikkailusta todella nautinnollista. Tästä syystä, tämä peli on ehdoton lisäys jokaisen metsästäjän pelikirjastoon!

[Julkaisupäivä: maaliskuu 26, 2021 | Kehittäjä: Capcom]

13. Stardew Valley

Stardew Valley

Tässä Nintendo Switchin suositussa indie-pelissä pääset elämään maalaiselämää omalla virtuaalisella tilallasi. Omien kasvien viljely, eläinten hoito, kalastus ja muiden kyläläisten kanssa seurustelu ovat osa pelin monipuolista pelattavuutta. Pelissä aloitat elämän uudessa kaupungissa perittyäsi isoäidiltäsi vanhan, hieman ränsistyneen maatilan. Sinun tehtäväsi on rakentaa tilasta kannattava ja viihtyisä paikka. Valinnat, joita teet, vaikuttavat pelin kulkuun ja siihen, millaiseksi tilasi ja elämäsi muotoutuu.

Yksi pelin viehätyksen salaisuuksista on sen hahmot. Jokainen kyläläinen on yksilöllinen ja täynnä persoonallisuutta. Voit solmia ystävyyssuhteita heidän kanssaan, ja ehkä jopa löytää rakkautta. Tässä pelissä sosiaaliset suhteet ovat yhtä tärkeitä kuin maanviljelykin. Peli ei ole vain rentouttavaa maalaiselämää, vaan sisältää myös seikkailun elementtejä. Voit tutkia lähellä olevia luolia, taistella hirviöitä vastaan ja etsiä aarteita. Tämä tuo peliin jännitystä ja syvyyttä, joka pitää sinut kiinnostuneena tuntikausia.

Grafiikka on viehättävää pikselitaidetta, ja rauhoittava äänimaailma saa sinut tuntemaan olosi kotoisaksi. Tämän pelin parissa voit viettää useita rentouttavia tunteja, nauttien maalaiselämästä ja kauniista maisemista. Tässä pelissä yksinkertaisuus ja monipuolisuus yhdistyvät luoden ikimuistoisen pelikokemuksen, joka viehättää kaikenikäisiä pelaajia.

[Julkaisupäivä: lokakuu 5, 2017 | Kehittäjä: ConcernedApe]

12. Fire Emblem: Three Houses

Fire Emblem: Three Houses

Koe sotilaallisen strategian ja syvällisen tarinankerronnan suloinen yhdistelmä tässä kriitikoiden ylistämässä roolipelissä. Pelin sydämessä on kolme erilaista taloa, joiden välillä pelaaja voi valita, ja jokaisella on omat ainutlaatuiset hahmonsa ja tarinansa.

Tarina alkaa, kun sinut, nuoren Mercenariuksen, palkataan opettajaksi Garreg Machin luostarissa, joka on myös kolmen valtakunnan risteyksessä. Opiskelijoidesi ja muiden luostarin asukkaiden kanssa luomasi suhteet ovat keskeisessä asemassa pelikokemuksessasi. Strateginen taistelu on yksi pelin tärkeimmistä piirteistä. Voit hallita joukkoja reaaliaikaisissa taisteluissa, joissa on otettava huomioon sekä ympäristö että hahmojen erilaiset kyvyt. Lisäksi pelin RPG-elementit tuovat lisäkerroksen syvyyttä, kun hahmot voivat kasvaa, kehittyä ja erikoistua eri taitoihin.

Tarina on ehdottomasti yksi pelin kohokohdista. Monimutkaiset juonikäänteet ja henkilökohtaiset tarinat luovat maailman, joka tuntuu elävältä ja johon on helppo uppoutua. Jokaisen valinnan seuraukset voivat olla merkittäviä, ja ne tuovat lisäjännitystä peliin.

Peliin kuuluva grafiikka on huolellisesti suunniteltu, ja sen musiikki on täydellinen lisä tarinan tunnelmaan. Tämä on todellakin mestariteos, joka tarjoaa sekä haastetta että syvällistä tarinankerrontaa. Kokeile itse ja valitse oma talosi tässä unohtumattomassa seikkailussa!

[Julkaisupäivä: heinäkuu 26, 2019 | Kehittäjä: Intelligent Systems]

11. Slay the Spire

Slay the Spire

Tässä ainutlaatuisessa Nintendo Switch -pelissä roolipelien, korttipelien ja torninvaltauspelien elementit yhdistyvät innovatiiviseksi ja kiehtovaksi pelikokemukseksi. Jokainen pelikierros tarjoaa uuden, jännittävän haasteen, sillä kartta, vastustajat ja saatavilla olevat kortit vaihtelevat joka kerta.

Pelaajana olet mysteerisen tornin valloittaja, jonka tehtävänä on kohdata lukuisia vihollisia ja boss-taisteluita matkalla huipulle. Pelissä on neljä hahmoluokkaa, joista jokaisella on oma ainutlaatuinen korttisarjansa ja kykynsä. Valitsemasi hahmo määrittää pelistrategiasi.

Yksi pelin merkittävimpiä vahvuuksia on sen syvällinen strateginen puoli. Pelaajan on valittava huolellisesti, mitä kortteja kerätä, miten yhdistää ne ja milloin käyttää niitä. Eri korttien yhdistelmät voivat tuottaa yllättäviä ja tehokkaita tuloksia.

Pelattavuuden syvyys, satunnaisgeneroidut tasot ja haastavat taistelut tekevät Slay the Spiresta äärimmäisen uudelleenpelattavan. Riippumatta siitä, kuinka monta kertaa olet pelannut, jokainen pelikierros tarjoaa jotain uutta ja mielenkiintoista.

Grafiikka on miellyttävän yksinkertainen, mutta silti värikäs ja yksityiskohtainen. Äänet ja musiikki lisäävät jännitystä taisteluihin ja luovat rauhallisen tunnelman pelin tutkimusosioihin. Jos nautit strategisista peleistä ja haluat uudenlaisen haasteen, tämä peli on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.

[Julkaisupäivä: tammikuu 23, 2019 | Kehittäjä: MegaCrit LLC]

10. Hollow Knight

Hollow Knight

Tämä syvä, tummasävyinen ja kauniisti animoitu metroidvania-peli on todellinen helmi Nintendo Switchin pelivalikoimassa. Peli vie pelaajat synkkään ja salaperäiseen alamaailmaan, jossa vaeltavat unohdetut sankarit, pelottavat hirviöt ja salaisuuksia täynnä olevat luolat.

Peli alkaa, kun astut alas maan alle tutkimaan Hallownestin kiehtovaa, luolaista kuningaskuntaa, joka on jäänyt autioksi ja jonka asukkaat ovat langenneet hulluuteen. Olet aseistautunut vain miekalla, ja tehtäväsi on tutkia, taistella ja paljastaa tämän hylätyn valtakunnan mysteerit.

Taistelu on tarkkaa ja haastavaa, jossa jokainen isku ja väistöliike voi ratkaista lopputuloksen. Peli tarjoaa myös laajan valikoiman kykyjä, joita voit löytää ja päivittää matkan varrella, auttaaksesi sinua selviytymään Hallownestin vaarallisista syvyyksistä.

Kenties pelin merkittävin piirre on sen upea taide ja äänisuunnittelu. Sen käsintehdyt tasot ovat taidokkaasti yksityiskohtaisia, ja luolastojen synkkä kauneus yhdistettynä musiikin tunnelmalliseen äänimaailmaan luo vangitsevan kokemuksen.

Hollow Knight on mestarillinen sekoitus taitopohjaista taistelua, tutkimista ja loistavaa tarinankerrontaa. Sen syvyys, haastavuus ja esteettinen viehätys tekevät siitä erottuvan pelin, joka tarjoaa unohtumattoman seikkailun kaikille roolipelien ystäville.

[Julkaisupäivä: helmikuu 24, 2017 | Kehittäjä: Team Cherry]

9. Celeste

Celeste

Tämä indie-suosikki on paitsi taidokas tasohyppely, myös syvällinen tarina haasteiden kohtaamisesta ja itsensä voittamisesta. Pelaat Madelinena, rohkeana nuorena naisena, joka päättää kiivetä Celeste-vuorelle. Matkallasi kohtaat vaativia esteitä, mutta samalla opit paljon itsestäsi.

Pelattavuus on tiukkaa ja haastavaa, mutta ei koskaan epäreilua. Madelinen kykyjen, kuten hyppäämisen ja seinäkiipeämisen, hallitseminen on avain menestykseen. Peli tarjoaa erilaisia haasteita, kuten liikkuvia alustoja, piikkejä ja muita esteitä, jotka vaativat nopeita refleksejä ja tarkkaa ajoitusta.

Pelissä on myös runsaasti salaisuuksia ja keräilyesineitä löydettäväksi, jotka kannustavat pelaajia tutkimaan jokaista tasoa perusteellisesti. Jokainen keräilyesine avaa lisää pelin tarinaa, mikä lisää pelikokemuksen syvyyttä.

Yksi pelin kiistattomista kohokohdista on sen tarina. Celeste kertoo inhimillisen ja koskettavan tarinan sisäisistä demoneista, itsestä epäilemisestä ja voimasta, joka meissä jokaisessa on. Sen yksinkertainen, mutta taidokas tarinankerronta tekee siitä erityisen muistettavan.

Pelin piirrostyyli on viehättävä ja yksityiskohtainen, ja musiikki on huikea, mikä tekee jokaisesta tasosta ikimuistoisen. Tämä, yhdistettynä sen haastavaan pelattavuuteen ja syvälliseen tarinaan, tekee Celestesta yhden Nintendo Switchin parhaimmista peleistä. Koe itse tämä ainutlaatuinen seikkailu Celeste-vuorelle!

[Julkaisupäivä: tammikuu 25, 2018 | Kehittäjä: Extremely OK Games]

8. Mario Kart 8 Deluxe

 Mario Kart 8 Deluxe

Tämä peli tarjoaa täydellisen paketin vauhdikasta, kaikille sopivaa kilpa-ajoviihdettä, jossa tutut Mario-sarjan hahmot ottavat mittaa toisistaan kiehtovilla radoilla. Uudistettu Deluxe-versio on parhain tapa nauttia tästä ikonisesta Nintendo-klassikosta.

Mukana on yli 40 hahmoa ja 48 ainutlaatuista rataa, jotka vievät sinut kaikkialle, aina prinsessa Peachin linnasta Bowserin tuliseen linnoitukseen, ja jopa avaruuteen asti! Kilpailun aikana voit kerätä erilaisia esineitä, kuten banaanin kuoria ja punaisia kilpiä, joita voit käyttää sekä puolustautumiseen että hyökkäämiseen vastustajiasi vastaan.

Pelissä on myös moninpeli, jossa voit ottaa haasteen vastaan ja kilpailla ystäviesi tai pelaajien ympäri maailman kanssa. Jos haluat haastaa itseäsi, voit kokeilla 200cc-luokkaa, jossa nopeudet ovat huimia ja jarrutus on yhtä tärkeää kuin kiihdyttäminen.

Mario Kart 8 Deluxe on täydellinen paketti, joka tarjoaa huippuluokan grafiikat, upean äänimaailman ja sujuvan pelattavuuden. Sen vauhdikas ja hauskasti kilpaileva luonne tekevät siitä hitti-pelin, jota voit pelata yksin tai yhdessä ystävien kanssa. Älä missaa tätä ikimuistoista kilpa-ajokokemusta Nintendo Switchillä!

[Julkaisupäivä: huhtikuu 28, 2017 | Kehittäjä: Nintendo]

7. Hades

Hades

Hades on ainutlaatuinen sekoitus roguelike- ja dungeon crawler -pelityylejä, jossa pelaajat ottavat Hadeksen pojan, Zagreuksen, roolin ja yrittävät paeta Kreikan mytologian alamaailmasta. Matkallasi joudut taistelemaan monenlaisia vihollisia vastaan ja kohtaamaan jumalien tarjoamat haasteet ja siunaukset.

Pelin taistelusysteemi on syvä ja monipuolinen. Voit valita useista aseista, kuten miekasta, jousta tai keihäästä, ja yhdistellä niitä erilaisiin jumalten siunauksiin luodaksesi voimakkaita hyökkäysyhdistelmiä. Taistelut ovat nopeita, intensiivisiä ja vaativat sekä taktista ajattelua että nopeita refleksejä.

Koska Hades on roguelike-peli, jokainen yritys paeta alamaailmasta on uniikki. Kun kuolema saapuu, aloitat matkasi uudelleen, mutta et menetä kaikkea. Pääset pitämään osan voimistasi ja voit jopa parantaa hahmoasi pysyvästi pelin edetessä.

Ehkä kaikkein merkittävin osa Hadesia on sen tarina ja hahmot. Jokaisella hahmolla, kohtaamallasi jumalalla ja vihollisella on oma persoonallisuutensa ja tarinansa, jotka paljastuvat pelaamisen edetessä. Hades onnistuu luomaan rikkaan ja kiehtovan maailman, joka on täynnä mielenkiintoisia hahmoja ja yllättäviä käänteitä.

Yhdistäen taitopohjaisen taistelun, jännittävän tutkimuksen ja syvällisen tarinankerronnan, Hades tarjoaa pelaajille rikkaan ja palkitsevan pelikokemuksen. Sen ainutlaatuinen konsepti ja toteutus tekevät siitä yhden parhaista peleistä Nintendo Switchillä. Hyppää mukaan ja koe tämä eeppinen seikkailu alamaailman syvyyksiin!

[Julkaisupäivä: 17. syyskuuta 2020 | Kehittäjä: Supergiant Games]

6. Luigi’s Mansion 3

Luigi's Mansion 3

Tässä seikkailupelissä pääset tutustumaan Luigi-hahmon hieman pelokkaaseen, mutta sympaattiseen luonteeseen, kun hän lähtee pelastamaan veljeään Marioa kummitusten valtaamasta hotellista. Peli tarjoaa monipuolisen ja viihdyttävän kokemuksen, jossa on yhdistetty onnistuneesti pulmanratkaisua, toimintaa ja huumoria.

Luigi’s Mansion 3:ssa Luigi käyttää erikoista imuria nimeltä Poltergust G-00, jolla hän voi imeä kummituksia, rikkoa esineitä ja ratkoa erilaisia pulmia. Imurin uusien ominaisuuksien ansiosta Luigi voi muun muassa heittää itsensä ilmaan tai luoda itselleen Gooigi-nimisen lima-apurin, joka pystyy menemään paikkoihin, joihin Luigi itse ei pääse.

Hotelli, jossa peli tapahtuu, on täynnä yllätyksiä. Jokainen kerros on omaleimainen ja tarjoaa erilaisia haasteita ja salaisuuksia, jotka odottavat löytämistään. Kerroksilta voi löytää esimerkiksi aarrearkkuja, salahuoneita ja piilossa olevia kummituksia.

Luigi’s Mansion 3 tarjoaa myös moninpelitilan, jossa voit kutsua ystäväsi mukaan ja selvittää hotellin salaisuuksia yhdessä. Pelissä on myös ScareScraper-tila, jossa jopa kahdeksan pelaajaa voi työskennellä yhdessä selvittääkseen kerroksittain etenevän haamutornin.

Pelattavuus on sujuvaa ja hauskaa, ja pelin huumori ja viehättävästi piirretty grafiikka tekevät siitä ikimuistoisen kokemuksen. Luigi’s Mansion 3 on erinomainen seikkailu, joka tarjoaa jännitystä ja viihdettä kaiken ikäisille pelaajille. Uskaltaudu mukaan Luigiin haamujahtiin!

[Julkaisupäivä: lokakuu 31, 2019 | Kehittäjä: Next Level Games]

5. Metroid Dread

Metroid Dread

Metroid Dread on uusin lisäys pidettyyn Metroid-pelisarjaan, joka vie pelaajat syvälle avaruuden syövereihin, missä he kohtaavat tuntemattomia olioita ja ratkaisevat monimutkaisia pulmia. Tämä tasohyppely- ja tutkimuspeli tarjoaa intensiivisen ja haastavan pelikokemuksen, joka varmasti miellyttää niin sarjan vanhoja faneja kuin uusia tuttavuuksiakin.

Pelissä ohjaat Samus Arania, avaruuden palkkionmetsästäjää, joka on jälleen kerran lähetetty vaaralliselle tehtävälle. Tällä kertaa hänen täytyy tutkia ZDR-planeettaa, joka on täynnä vihamielisiä olioita ja loputtoman näköisiä tunneleita.

Peli palkitsee tutkimuksen ja seikkailunhalun. Jokaisen nurkan takana on uusi salaisuus tai haaste, ja Samuksen arsenaali kasvaa pelin edetessä uusilla aseilla ja varusteilla. Tämä mahdollistaa uusien alueiden tutkimisen ja tekee paluun aiemmin saavuttamattomiin paikkoihin entistä houkuttelevammaksi.

Metroid Dreadin suurin uudistus on sen viholliset, erityisesti E.M.M.I.-robotit, jotka ovat jatkuvasti Samuksen kintereillä. Ne lisäävät jännitystä ja haastavuutta peliin, ja vaativat pelaajilta nopeita refleksejä ja strategista ajattelua.

Metroid Dreadin grafiikka on upeaa ja äänimaailma immersiivistä, luoden pelottavan ja samalla kiehtovan tunnelman. Se on ehdottomasti yksi parhaista Nintendo Switch -peleistä, joka tarjoaa pitkäkestoista viihdettä ja runsaasti uudelleenpeluuarvoa. Koe avaruuden kauhut Samuksen saappaissa ja lähde mukaan tähän unohtumattomaan seikkailuun!

[Julkaisupäivä: 8. lokakuuta 2021 | Kehittäjä: Mercury Steam]

4. Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizons on simulaatiopeli, joka kuljettaa pelaajat unelmiensa trooppiselle saarelle, jossa he voivat rakentaa oman yhteisönsä ja elää rauhallista elämää ystävällisten eläinasukkaiden keskuudessa. Pelin avoin maailma ja rento tunnelma tekevät siitä erinomaisen paikan pakoon arjen kiireitä.

Peli alkaa, kun saavut Nook Inc.:n Jatkuva paketti -ohjelman kautta uudelle saarellesi. Saarella ei aluksi ole paljon, mutta vähitellen voit muuttaa sen omaksi paratiisiksesi. Voit rakentaa oman talosi, sisustaa sen haluamallasi tavalla, ja houkutella uusia eläinasukkaita saarellesi.

Saaren kehittäminen on yksi pelin tärkeimmistä osista. Voit istuttaa puita, kaivaa fossiileja, kalastaa, pyydystää hyönteisiä ja kerätä kaikenlaisia esineitä, jotka auttavat sinua muokkaamaan saarta juuri sellaiseksi kuin haluat. Pelissä on myös vuodenaikojen mukaan vaihtuvia tapahtumia, jotka tuovat uusia aktiviteetteja ja esineitä.

Animal Crossing: New Horizonsin yhteisöllisyys on toinen sen suosion salaisuus. Voit vierailla ystäviesi saarilla, vaihtaa esineitä heidän kanssaan ja jopa järjestää yhteisiä tapahtumia. Peli mahdollistaa myös luovuuden: voit suunnitella omia vaatteitasi, koristella saartasi ja jopa kirjoittaa ja säveltää oman kyläsi tunnusmusiikin.

Animal Crossing: New Horizons tarjoaa lähes loputtomasti mahdollisuuksia. Se on peli, joka etenee omaan tahtiinsa ja antaa sinulle vapauden tehdä juuri sitä, mitä haluat. Saapuessasi tälle uudelle saarelle, et pelkästään luo omaa maailmaasi – sinä itse luot elämäsi. Tutustu, luo ja nauti elämästäsi uudella saarella!

[Julkaisupäivä: maaliskuu 20, 2020 | Kehittäjä: Nintendo]

3. Super Mario Odyssey

Super Mario Odyssey

Super Mario Odyssey on tasohyppelypeli, jossa seurataan rakastetun Marion uusinta seikkailua. Pelissä Mario matkustaa maailmasta toiseen “Odyssey” -nimisellä ilmalaivalla pelastaakseen prinsessa Peachin Bowserin kynsistä, joka on suunnitellut naimisiinmenoa prinsessan kanssa. Pelissä on kuitenkin yksi ainutlaatuinen käänte: Marion hattu, jolla on kyky ottaa haltuunsa hahmoja ja esineitä.

Marion uskollinen hattu, Cappy, muuttaa pelin dynamiikkaa merkittävästi. Cappyn avulla Mario voi hallita hahmoja, eläimiä ja esineitä – käytännössä mitä tahansa, jota vastaan hän törmää seikkailunsa aikana. Tämä tuo peliin monenlaisia uusia mahdollisuuksia ja haasteita, tekee Marion matkasta entistä jännittävämmän.

Super Mario Odyssey tarjoaa lukemattomia maailmoja tutkittavaksi, alkaen suurkaupungeista aina aavikoihin ja lumisiin maisemiin. Jokainen maailma on täynnä salaisuuksia, haasteita ja “Power Moon” -kuut, jotka pelaajan on kerättävä päästäkseen seuraavaan maailmaan.

Super Mario Odyssey on visuaalisesti häikäisevä ja täynnä mielikuvituksellisia yksityiskohtia. Peli ei koskaan lakkaa yllättämästä pelaajaa uusilla ideoilla ja haasteilla. Marion liikkeet ovat sulavia, ja pelin ohjattavuus on intuitiivista ja miellyttävää.

Tämä peli on ehdottomasti yksi parhaista Mario-peleistä, ja se on todellinen mestariteos, joka näyttää, mitä Nintendo Switchin konsolilla on tarjottavana. Se on hauska, innovatiivinen ja yksinkertaisesti loistava peli, joka tarjoaa tunteja ja tunteja viihdettä kaikenikäisille pelaajille. Hyppää mukaan Marion seikkailuun ja valmistaudu unohtumattomaan matkaan läpi Super Mario Odysseyn monimuotoisten maailmojen!

[Julkaisupäivä: lokakuu 27, 2017 | Kehittäjä: Nintendo]

2. Super Smash Bros. Ultimate

Super Smash Bros. Ultimate

Super Smash Bros. Ultimate on taistelupeli, jossa eri Nintendo-hahmot ja vierailevat tähdet kohtaavat toisensa. Tämä on pelisarjan viimeisin ja suurin osa, jossa on mukana yli 70 hahmoa ja yli 100 eri tasoa, mukaan lukien kaikki aikaisemmista peleistä tutut hahmot.

Ultimate on monin tavoin lopullinen Super Smash Bros. -kokemus. Se yhdistää kaikki aikaisempien pelien parhaat puolet ja lisää joukkoon uusia ominaisuuksia. Esimerkiksi uusi “World of Light” -tarinatila vie pelaajat eeppiseen seikkailuun, jossa heidän täytyy pelastaa hahmot, jotka on vangittu toisen ulottuvuuden olennon toimesta.

Taistelut ovat yhtä jännittäviä kuin aina, ja ne tarjoavat valtavan määrän strategioita ja tekniikoita. Pelissä on myös uusia esineitä, vahvistuksia ja erikoisliikkeitä, jotka tekevät taisteluista entistä dynaamisempia. Pelaajat voivat myös mukauttaa hahmojaan keräämällä ja parantamalla “hahmokortteja”, jotka antavat hahmoille lisäominaisuuksia.

Yksi pelin huomionarvoisimmista piirteistä on sen monipuolinen moninpeli. Voit taistella ystäviäsi vastaan samalla konsolilla, verkossa tai paikallisesti useammalla konsolilla. Lisäksi voit taistella maailman parhaita pelaajia vastaan ranking-järjestelmän kautta.

Super Smash Bros. Ultimate on täydellinen peli kaikille taistelupelien ystäville. Sen laaja hahmovalikoima, monipuoliset tasot ja intensiiviset taistelut tekevät siitä pelin, joka tarjoaa loputtomasti hauskuutta ja haasteita. Hyppää mukaan ja valmistaudu ottamaan osaa vuosisadan taisteluun!

[Julkaisupäivä: joulukuu 7, 2018 | Kehittäjä: Nintendo]

1. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

The Legend of Zelda: Breath of the Wild on yksi vaikuttavimmista ja innovatiivisimmista videopeleistä viime vuosina. Se on peli, joka murtaa perinteiset rajat ja antaa pelaajille ennennäkemättömän vapauden tutkia avointa maailmaa.

Pelissä ohjaat Linkiä, joka herää pitkän unen jälkeen löytääkseen Hyrulen kuningaskunnan autioksi ja metsästetyksi. Sinun tehtäväsi on vapauttaa neljä suurta olentoa, jotka ovat vaipuneet pimeyteen, ja voittaa lopulta pahuuden voima, Calamity Ganon.

Breath of the Wild eroaa muista Zelda-peleistä monin tavoin. Yksi sen merkittävimmistä piirteistä on avoimen maailman muotoilu. Hyrulen kuningaskunta on massiivinen ja sen tutkimiseen voi käyttää tuntikausia. Olipa kyseessä vuoren huipulle kiipeäminen, metsästyksen harjoittaminen tai uusien reittien löytäminen, Hyrule tarjoaa loputtomasti seikkailuja.

Pelissä on myös syvällinen luonnon ja fysiikan järjestelmä, joka luo realistisen ympäristön ja tekee jokaisesta seikkailusta ainutlaatuisen. Sää muuttuu, eläimet käyttäytyvät luonnollisella tavalla, ja voit käyttää ympäristöäsi hyödyksesi taistelussa tai tutkimuksessa.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild on ehdoton mestariteos. Sen yksityiskohtainen maailma, monimutkaiset pulmat ja jännittävät taistelut yhdistyvät luomaan pelikokemuksen, joka pitää sinut kiinnostuneena tuntikausia. Tämä peli on yksi parhaimmista Nintendo Switch -peleistä ja se on todellinen palkinto kaikille, jotka päättävät astua Linkin saappaisiin ja liittyä tähän unohtumattomaan seikkailuun.

[Julkaisupäivä: maaliskuu 3, 2017 | Kehittäjä: Nintendo]

Johtopäätös

Tämä on ollut matka läpi kaikkien aikojen parhaiden Nintendo Switch -pelien. Listan kärjessä on loistavia nimikkeitä, kuten “The Legend of Zelda: Breath of the Wild”, joka tarjoaa syvällisen ja rikkaan pelikokemuksen, tai “Super Smash Bros. Ultimate”, joka on täydellinen peli taistelupelien ystäville. Jokainen näistä peleistä tarjoaa erilaisia kokemuksia ja haasteita, mutta ne kaikki jakavat yhden yhteisen piirteen – ne ovat suunniteltu tarjoamaan unohtumattomia hetkiä ja nautintoa jokaiselle pelaajalle. Olipa sitten kyseessä seikkailupelien sankariteko, intensiivinen taistelupeli tai rauhoittava maatalouspeli, Nintendo Switch -pelit tarjoavat jokaiselle jotakin. Toivomme, että tämä lista on auttanut sinua löytämään uusia pelejä kokeiltavaksi tai muistamaan vanhoja suosikkejasi. Nyt on aika sytyttää Nintendo Switch ja sukeltaa näihin mahtaviin pelimaailmoihin. Onnea matkaan!

Tutustu muuhun sisältöömme

Tutustu muihin tunnisteisiin:

Suosituimmat artikkelit