17.6 C
Helsinki
Tuesday, June 11, 2024

Katsaus Suomen peliteollisuuden teknologisiin ja sosiaalisiin muutoksiin

Suomen peliteollisuus on tunnettu monipuolisuudesta ja innovatiivisuudestaan,...

Veikkaus keskittää toto-pelien painopistettä Suomeen

Veikkaus on ilmoittanut päätöksestään keskittää toto-pelien tarjontaa...

Tunnistautumispakko 2024: Ässä-arpa ei ole enää entisensä

Veikkauksen raaputusarvat ovat lähes kaikille suomalaisille hyvin...

Ketkä ovat Ex on the Beach Suomi 2024 -sinkut?

ViihdeKetkä ovat Ex on the Beach Suomi 2024 -sinkut?

Vuonna 2024 Ex on the Beach Suomi VIP palaa viidennellä kaudellaan tuoden mukanaan ennennäkemättömän määrän glamouria, draamaa ja yllätyksiä. Tässä erityisessä VIP-kaudessa nähdään julkisuuden henkilöitä, jotka saapuvat upeaan lomakohteeseen valmiina kohtaamaan menneisyytensä haamut ja kenties löytämään uuden rakkauden. Mukana on joukko sinkkuja, jotka ovat valmiita seikkailemaan ja ottamaan selvää, onko heidän vanhoilla suhteillaan vielä tulevaisuutta vai löytyykö rinnalle uusi rakkaus. Tällä kaudella mukana on tunnettuja nimiä Suomen viihdemaailmasta, mikä takaa, että jokainen jakso on täynnä jännitystä ja odottamattomia käänteitä. VIP-kausi lupaa katsojille ainutlaatuisia hetkiä, kun osallistujat käyvät läpi tunteiden vuoristorataa ja joutuvat vaikeiden valintojen eteen. Tuleva kausi on taatusti yksi ohjelman historian ikimuistoisimmista, tarjoten katsojille aitoa draamaa, romantiikkaa ja viihdettä.

Ella Lustberg, 20, Helsinki

Ella Lustberg

Ella Lustberg on mukana Ex on the Beach Suomi VIP -kaudella 2024. Aikaisemmalla kaudella hän nousi esiin vahvana ja karismaattisena osallistujana, joka toi mukanaan draamaa ja tunteikkaita hetkiä. Tulevalla kaudella Ella on valmiina kohtaamaan uusia haasteita ja luomaan uusia ihmissuhteita, ja hänen osallistumisensa lupaa paljon jännitystä ja yllätyksiä katsojille.

Joonas Puisto, 24, Rusko

Joonas Puisto

Joonas Puisto,  tekee näyttävän paluun Ex on the Beach Suomi VIP -kaudelle 2024! Edellisellä kaudella Joonas nostatti tunteita ja aiheutti kuumia keskusteluja rohkealla ja itsevarmalla käytöksellään. Hänen monimutkaiset ihmissuhteensa ja räjähtävät konfliktit pitivät katsojat koukussa jakso toisensa jälkeen. Tulevalla kaudella Joonas on valmiina entistä suurempiin haasteisiin ja kuumempiin romansseihin, mikä lupaa katsojille entistä enemmän draamaa ja yllättäviä käänteitä. Älä missaa hetkeäkään, kun Joonas Puisto palaa ruutuihin – tästä tulee kaikkien aikojen kausi!

Laura Ruokamo, 22, Helsinki

Laura Ruokamo

Laura Ruokamo on takaisin ja kuumempana kuin koskaan! Edellisellä Ex on the Beach Suomi -kaudella Laura räjäytti pankin luomalla jännitystä ja draamaa jokaisessa jaksossa. Hänen räiskyvä persoonansa ja kipinöivä kemiansa muiden kanssa tekivät hänestä katsojien suosikin. Tulevalla kaudella 2024 Laura on valmis ottamaan tilan haltuun  -versiossa. Odotettavissa on vielä enemmän tunteiden myrskyjä, tulisia yhteenottoja ja mahdollisesti uusia romansseja, kun Laura palaa ruutuihin tuomaan lisää kipinää ja sähköä!

Roosa Kolari, 20, Jyväskylä

Roosa Kolari

Roosa Kolari Aikaisemmalla kaudella Roosa hurmasi katsojat ainutlaatuisella tyylillään ja nokkeluudellaan, tuoden mukanaan unohtumattomia hetkiä ja paljon naurua. Hän osasi sekoittaa pakkaa ja loi ikimuistoisia tilanteita muiden osallistujien kanssa. Tulevalla kaudella Roosa on valmis entistä suurempiin haasteisiin ja uusiin ihmissuhteisiin, jotka varmasti tarjoavat katsojille draamaa ja viihdettä. Hänen eloisa persoonansa ja kyky luoda kemiaa muiden kanssa tekevät tästä kaudesta takuulla jännittävän seurata. Roosa Kolari on palannut – ja tällä kertaa hän on valmiina kaikkeen!

Nori Latifi, 27, Espoo

Nori Latifi

Nori Latifi on tulossa takaisin, ja fanit eivät malta odottaa! Aiemmalla kaudella Nori teki vahvan vaikutuksen älykkyydellään ja kyvyllään pysyä rauhallisena keskellä draamaa. Hän osoitti ainutlaatuisen kykynsä navigoida haastavissa ihmissuhdetilanteissa, jättäen katsojat pohtimaan, mitä seuraavaksi tapahtuu. Tulevalla kaudella Nori tuo mukanaan saman itsevarmuuden ja taitavuuden, valmiina kohtaamaan uudet haasteet ja mahdolliset romanssit. Hänen kypsä lähestymistapansa ja strateginen ajattelunsa tekevät tästä kaudesta varmasti mielenkiintoisen seurata. Nori Latifi on täällä jälleen – ja hän on valmis näyttämään, mihin hän todella pystyy.

Arttu Nikunlassi, 27, Helsinki

Arttu Nikunlassi

Arttu Nikunlassi tekee odotetun paluun! Edellisellä kaudella Arttu nousi esiin rohkeudellaan ja karismaattisella otteellaan, jättäen vahvan vaikutuksen sekä katsojiin että kanssakilpailijoihin. Hänen taitonsa käsitellä konfliktitilanteita ja rakentaa vahvoja ihmissuhteita tekivät hänestä keskeisen hahmon koko kauden ajan. Tulevalla kaudella Arttu tuo mukanaan saman päättäväisyyden ja charmikkuuden, valmistautuneena uusiin haasteisiin ja mahdollisiin romansseihin. Hänen kypsä ja ammattimainen lähestymistapansa tekee tästä kaudesta takuulla kiehtovan seurata. Arttu Nikunlassi on palannut – ja hän on valmis näyttämään jälleen kerran parasta osaamistaan.

Jenni Isokoski, 23, Vantaa

Jenni Isokoski

Jenni Isokoski palaa jälleen! Edellisellä kaudella Jenni teki vaikutuksen vahvalla luonteellaan ja kykynään käsitellä haastavia tilanteita tyylikkäästi. Hän loi draamaa ja jännitystä, mutta samalla hän osasi rakentaa merkityksellisiä ja aitoja ihmissuhteita. Tulevalla kaudella Jenni tuo mukanaan samanlaisen energian ja päättäväisyyden, valmiina kohtaamaan uudet haasteet ja mahdolliset romanssit. Hänen kypsä ja harkittu lähestymistapansa varmistaa, että kausi on täynnä mielenkiintoisia ja ikimuistoisia hetkiä. Jenni Isokoski on valmis valloittamaan katsojat uudestaan – ja hänellä on paljon tarjottavaa.

Niko Koskinen, 25, Helsinki

Niko Koskinen

Niko Koskinen on takaisin ja valmiina uusiin haasteisiin! Aiemmalla kaudella Niko erottui edukseen strategisella ajattelullaan ja kykynään luoda vahvoja liittoumia. Hän toi mukanaan jännitystä ja yllätyksiä, mikä teki hänestä yhden kauden keskeisimmistä hahmoista. Tulevalla kaudella Niko jatkaa samalla linjalla, mutta on valmis kohtaamaan entistä suurempia haasteita ja mahdollisia uusia suhteita. Nikolla on jälleen tilaisuus näyttää, miksi hän on niin pidetty ja mielenkiintoinen kilpailija.

Thor Lundström, 25, Turku

Thor Lundström palaa jälleen ruutuihin, tuoden mukanaan karismansa ja päättäväisyytensä! Aiemmalla kaudella Thor hurmasi katsojat vahvalla läsnäolollaan ja kyvyllään käsitellä haastavia tilanteita. Hänen strateginen ajattelunsa ja kyky luoda merkityksellisiä suhteita tekivät hänestä yhden kauden keskeisimmistä hahmoista. Tulevalla kaudella Thor on valmis kohtaamaan uudet haasteet ja mahdolliset romanssit, mikä tekee kaudesta takuulla jännittävän seurata. Thor Lundström on täällä taas – valmiina tuomaan lisää draamaa ja viihdettä.

Tutustu muuhun sisältöömme

Tutustu muihin tunnisteisiin:

Suosituimmat artikkelit