25.2 C
Helsinki
Tuesday, June 4, 2024

Katsaus Suomen peliteollisuuden teknologisiin ja sosiaalisiin muutoksiin

Suomen peliteollisuus on tunnettu monipuolisuudesta ja innovatiivisuudestaan,...

Veikkaus keskittää toto-pelien painopistettä Suomeen

Veikkaus on ilmoittanut päätöksestään keskittää toto-pelien tarjontaa...

Tunnistautumispakko 2024: Ässä-arpa ei ole enää entisensä

Veikkauksen raaputusarvat ovat lähes kaikille suomalaisille hyvin...

Ex on the beach Suomi

ViihdeEx on the beach Suomi

Ex on the Beach Suomi vie katsojat villille matkalle rakkauden, draaman ja yllättävien käänteiden maailmaan. Tässä rohkeassa realitysarjassa seurataan sinkkuja, jotka lähetetään unelmaisen trooppiselle saarelle etsimään mahdollisesti uutta rakkautta. Mutta twistinä on, että heidän menneisyytensä ei jätä heitä rauhaan – yksi toisensa jälkeen kilpailijoiden entiset kumppanit saapuvat rannalle sotkemaan asioita. Tämä jännittävä formaatti tarjoaa katsojille paitsi romanttisia hetkiä myös odottamattomia juonenkäänteitä ja syvällistä pohdintaa siitä, mitä todella tapahtuu, kun entiset liekit kohtaavat toisensa uudelleen rajatussa ympäristössä. Liity seuraamme, kun sukellamme syvälle näiden värikkäiden persoonallisuuksien elämään ja heidän matkaansa kohti itsetuntemusta ja vanhojen suhteiden selvittämistä.

Fnsimmäinen kausi

Sarjan ensimmäinen kausi Ex on the Beach Suomi sai ensi-iltansa 11. huhtikuuta 2020. Kausi esitteli kahdeksan sinkkua, jotka matkustivat eksklusiiviselle merenrantahuvilalle unelmalomalle. Heidän odottamaton haasteensa alkoi, kun heidän entiset kumppaninsa alkoivat saapua yksitellen, tuoden mukanaan draamaa, vanhoja kaunoja ja mahdollisesti uusia romansseja. Kausi koostui 24 jaksosta, joissa katsojat pääsivät seuraamaan kilpailijoiden yrityksiä käsitellä menneisyyttään, selvitä yllättävistä kohtaamisista ja löytää uusia rakkauden mahdollisuuksia. Tämä intensiivinen ja tunteikas kausi sai paljon kiitosta aitoudestaan ja draamastaan, ja se asetti standardin tuleville kausille.

Toinen kausi

Maaliskuussa 2021 alkaneen Ex on the Beach Suomi -sarjan toinen kausi toi jälleen erän sinkkuja trooppiselle saarelle etsimään rakkautta. Kilpailijat joutuivat kohtaamaan menneisyytensä haamut, kun heidän entiset kumppaninsa saapuivat yllättäen saarelle tuoden mukanaan runsaasti draamaa ja tunteiden vuoristorataa. Kauden aikana kilpailijat käsittelivät vanhoja kaunoja ja selvittivät monimutkaisia suhteita, ja katsojat seurasivat jännittyneinä, kuinka vanhat liekit syttyivät uudelleen tai sammuivat lopullisesti. Tämä kausi tarjosi katsojille jännittäviä hetkiä ja syvällistä pohdintaa ihmissuhteiden dynamiikasta.

Kolmas kausi

Maaliskuussa 2022 alkanut kolmas kausi toi jälleen yhden sinkkujoukon trooppiselle saarelle etsimään uutta rakkautta ja seikkailua. Kilpailijat joutuivat kohtaamaan entiset kumppaninsa, mikä toi mukanaan yllättäviä käänteitä ja voimakkaita tunteita. Tällä kaudella nähtiin monenlaisia persoonallisuuksia ja monimutkaisia suhteita, jotka pitivät katsojat jännityksessä koko kauden ajan. Kausi tarjosi katsojille unohtumattomia hetkiä, kun vanhat kaunat nousivat pintaan ja uudet romanssit syntyivät dramaattisten kohtaamisten keskellä.

Neljäs kausi

Maaliskuussa 2023 alkanut neljäs kausi toi jälleen ryhmän sinkkuja eksoottiselle saarelle etsimään rakkautta ja uusia kokemuksia. Kilpailijat tapasivat jälleen entiset kumppaninsa, mikä johti odottamattomiin käänteisiin ja tunteiden vuoristorataan. Tällä kaudella nähtiin monipuolinen kilpailijaryhmä, jonka monimutkaiset suhteet ja draama heidän välillään pitivät katsojat tiukasti otteessaan. Kausi tarjosi unohtumattomia hetkiä ja voimakkaita tunteita, kun vanhat liekit syttyivät uudelleen ja uudet romanssit kehittyivät dramaattisten kohtaamisten keskellä.

Tutustu muuhun sisältöömme

Tutustu muihin tunnisteisiin:

Suosituimmat artikkelit