0.9 C
Helsinki
Thursday, April 18, 2024

Tunnistautumispakko 2024: Ässä-arpa ei ole enää entisensä

Veikkauksen raaputusarvat ovat lähes kaikille suomalaisille hyvin...

Kuinka saada Fortnite Macille

Hei kaikki Fortnite-fanit! Tiedämme kaikki, että Fortnite...

Palworldin ennätyksellinen julkaisu: Enemmän kuin vain Pokémon aseiden kanssa

Palworldin julkaisu on ollut poikkeuksellinen määritellen uudelleen...

Helsinki International Horse Show 2023: Huippuluokan ratsastusurheilua ja viihdettä

UutisetHelsinki International Horse Show 2023: Huippuluokan ratsastusurheilua ja viihdettä

Helsinki International Horse Show on yksi Suomen suurimmista ja arvostetuimmista sisäratsastustapahtumista. Se houkuttelee yli 50 000 vierailijaa joka vuosi ja tarjoaa kilpailuja esteratsastuksessa, kouluratsastuksessa ja valjakkoajossa sekä monia muita tapahtumia, kuten demonstraatioita, näyttelyitä ja messuja.

Näytös järjestetään 18.-22. lokakuuta 2023 Helsingin Jäähallissa, monikäyttöisessä areenassa Helsingissä.

Näytöksen kohokohtia ovat mm:

 • Longines FEI Jumping World Cup™: Tämä on yksi maailman arvostetuimmista
 • esteratsastuskilpailuista, ja se houkuttelee parhaita ratsastajia ja hevosia ympäri maailmaa.
 • Pohjola Diamond Grand Prix: Tämä on uusi kilpailu vuodelle 2023, ja siinä kymmenen parasta Longines FEI Jumping World Cup™ -kilpailijaa kilpailee 200 000 euron palkintopotista.
 • Pohjola Super Final Dressage: Tämä on Suomen kouluratsastuskauden päätöskilpailu, ja siinä kilpailevat maan parhaat kouluratsastajat ja hevoset.

Näiden kilpailujen lisäksi Helsinki International Horse Show tarjoaa monia muita tapahtumia, kuten:

 • Esteratsastusminiklinikka, jonka esittelee Henrik von Eckermann, yksi maailman johtavista esteratsastajista
 • Pony Games
 • Erityinen avajaisseremonia musiikilla ja valotehosteilla
 • Monia ruoka- ja juomavaihtoehtoja koko näytöksen ajan
 • Messut, joilla myyjät tarjoavat hevosaiheisia tuotteita ja palveluita
 • Silitysalue lapsille
 • Hevosten huutokauppa
 • Oppimisnäyttelyt hevosista ja ratsastusurheilusta

Mielenkiintoinen fakta: Helsinki International Horse Show on yksi maailman ympäristöystävällisimmistä ratsastustapahtumista. Se käyttää kierrätysmateriaaleja ja uusiutuvaa energiaa aina kun mahdollista ja sillä on nolla jätettä -politiikka.

Helsinki International Horse Show on tunnettu paitsi huippuluokan ratsastuskilpailuistaan myös houkuttelevista rahapalkinnoistaan. Osallistujat kilpailevat paitsi kunnian myös merkittävien palkintojen toivossa. Jos olet kiinnostunut siitä, kuinka paljon hevoset voivat voittaa, ‘lue lisää hevosten voittamista käteispalkinnoista’ tässä tapahtumassa.

Toiminnot Helsinki International Horse Show’ssa 2023:

Longines FEI Jumping World Cup™

Longines FEI Jumping World Cup™ on yksi maailman arvostetuimmista esteratsastuskilpailuista. Se houkuttelee parhaita ratsastajia ja hevosia ympäri maailmaa. Kilpailu koostuu karsintatapahtumista vuoden aikana, ja parhaat ratsastajat ja hevoset etenevät finaaliin, joka järjestetään Helsingissä huhtikuussa.

Pohjola Diamond Grand Prix

Pohjola Diamond Grand Prix on uusi kilpailu vuodelle 2023. Se esittelee Longines FEI Jumping World Cup™ -kilpailun kymmenen parasta ratsastajaa kilpailemassa 200 000 euron palkintopotista. Kilpailu järjestetään Helsinki International Horse Show’n viimeisenä päivänä.

Pohjola Super Final Dressage

Pohjola Super Final Dressage on Suomen kouluratsastuskauden päätöskilpailu. Siinä maan parhaat kouluratsastajat ja hevoset kilpailevat Suomen kouluratsastusmestaruudesta. Kilpailu järjestetään Helsinki International Horse Show’n lauantaina.

International Medium Tour 145 cm Final Presented by WHG Equine Performance

International Medium Tour 145 cm Final on esteratsastuskilpailu nuoremmille ja vähemmän kokeneille hevosille. Se on loistava tilaisuus näille hevosille saada kokemusta korkean tason kilpailemisesta. Kilpailu järjestetään Helsinki International Horse Show’n perjantaina.

Black Horse Nuoret hevoset -luokat

Black Horse Nuoret hevoset -luokat ovat esteratsastuskilpailuja nuorille hevosille. Ne ovat hieno tilaisuus kasvattajille ja omistajille esitellä nuoria hevosiaan ja arvioida niiden potentiaalia. Kilpailut järjestetään Helsinki International Horse Show’n torstaina ja perjantaina.

Esteratsastusminiklinikka, esittäjänä Westerback, valmentaja Henrik von Eckermann

Esteratsastusminiklinikka on kahden päivän klinikka ratsastajille, jotka haluavat parantaa esteratsastustaitojaan. Sen opettaa Henrik von Eckermann, yksi maailman johtavista esteratsastajista. Klinikka järjestetään Helsinki International Horse Show’n perjantaina ja lauantaina.

Pony Games

Pony Games on joukkueurheilu, joka on suosittu nuorten ratsastajien keskuudessa. Siinä joukkueet kilpailevat toisiaan vastaan erilaisissa kilpailuissa ja estejuoksuissa. Pony Games järjestetään Helsinki International Horse Show’n torstaina ja perjantaina.

Horse Show alkaa – erityinen avajaisseremonia musiikilla ja valotehosteilla

Horse Show alkaa on erityinen avajaisseremonia, joka järjestetään Helsinki International Horse Show’n ensimmäisenä päivänä. Siinä on monia esityksiä, mukaan lukien musiikki, tanssi ja akrobatia. Seremonia on hieno tapa juhlia näytöksen alkua ja innostua tulevista kilpailuista.

Red Events Restaurants – monia ruoka- ja juomavaihtoehtoja koko näytöksen ajan

Red Events Restaurants tarjoaa monia ruoka- ja juomavaihtoehtoja Helsinki International Horse Show’n aikana. Tarjolla on jotain kaikille, rentoista välipaloista hienoon ruokailuun.

Messut, joilla myyjät tarjoavat hevosaiheisia tuotteita ja palveluita

Messut ovat loistava paikka löytää laaja valikoima hevosaiheisia tuotteita ja palveluita. Myyjät tarjoavat kaikkea hevosten rehusta ja varusteista ratsastusvaatteisiin ja taiteeseen.

Silitysalue lapsille

Silitysalue on hauska ja opettavainen nähtävyys kaiken ikäisille lapsille. Lapset voivat tavata ja silittää monia eläimiä, mukaan lukien hevosia, poneja, vuohia ja lampaita.

Hevosten huutokauppa

Hevosten huutokauppa on loistava tilaisuus ostaa tai myydä hevonen. Kaiken ikäiset ja rotuiset hevoset ovat myynnissä.

Oppimisnäyttelyt hevosista ja ratsastusurheilusta

Oppimisnäyttelyt ovat hieno tapa oppia lisää hevosista ja ratsastusurheilusta. Näyttelyissä käsitellään laajasti aiheita, mukaan lukien hevosten hoito, ratsastustekniikka ja ratsastusurheilun historia.

Ohjeet

Tässä on joitakin ohjeita Helsinki International Horse Show’hun osallistumiseen:

 • Osta lippusi etukäteen välttääksesi pitkät jonot lippuluukulla.
 • Saavu ajoissa antaaksesi itsellesi riittävästi aikaa löytää paikkasi ja tutustua näyttelyalueeseen.
 • Kunnioita ratsastajia, hevosia ja muita osallistujia.
 • Pidä näyttelyalue siistinä ja järjestyksessä.
 • Nauti näytöksestä!

Muut uutiset:

 • Liput ovat nyt myynnissä: Helsinki International Horse Show 2023 -liput ovat nyt myynnissä ja ne voi ostaa verkosta tai lippuluukulta. Saatavilla on monia lippuvaihtoehtoja, mukaan lukien yhden päivän liput, usean päivän liput ja VIP-liput.
 • Näytöksen odotetaan houkuttelevan yli 50 000 vierailijaa: Helsinki International Horse Show on yksi Suomen suosituimmista ratsastustapahtumista, ja sen odotetaan houkuttelevan yli 50 000 vierailijaa tänä vuonna. Vierailijat tulevat kaikkialta Suomesta ja ympäri maailmaa nähdäkseen maailmanluokan ratsastuskilpailut ja nauttiakseen muista näytöksen tarjoamista aktiviteeteista.
 • Näytös televisioidaan suorana lähetyksenä suomalaisella kansallisella televisiolla: Helsinki International Horse Show televisioidaan suorana lähetyksenä suomalaisella kansallisella televisiolla. Tämä tarkoittaa, että ihmiset ympäri Suomea voivat katsoa näytöstä, vaikka eivät pääsisi paikan päälle.
 • Näytös on merkittävä piristysruiske Suomen taloudelle: Helsinki International Horse Show on merkittävä piristysruiske Suomen taloudelle. Se tuottaa miljoonia euroja hotelleille, ravintoloille ja muille yrityksille Helsingin alueella. Näytös myös luo työpaikkoja ja auttaa markkinoimaan Suomea matkailukohteena.

Johtopäätös

Helsinki International Horse Show on hieno tilaisuus kaikenikäisille oppia lisää hevosista ja ratsastusurheilusta ja nähdä maailman parhaita ratsastajia ja hevosia toiminnassa. Näytöksessä on monia kilpailuja, demonstraatioita ja näyttelyitä sekä messut ja silitysalue. Näytös on myös merkittävä piristysruiske Suomen taloudelle.

Jos olet kiinnostunut hevosista tai ratsastusurheilusta, suosittelen lämpimästi osallistumaan Helsinki International Horse Show’hun. Se on todella ainutlaatuinen ja unohtumaton kokemus.

Tutustu muuhun sisältöömme

Tutustu muihin tunnisteisiin:

Suosituimmat artikkelit