11.9 C
Helsinki
Friday, May 10, 2024

Veikkaus keskittää toto-pelien painopistettä Suomeen

Veikkaus on ilmoittanut päätöksestään keskittää toto-pelien tarjontaa...

Tunnistautumispakko 2024: Ässä-arpa ei ole enää entisensä

Veikkauksen raaputusarvat ovat lähes kaikille suomalaisille hyvin...

Kuinka saada Fortnite Macille

Hei kaikki Fortnite-fanit! Tiedämme kaikki, että Fortnite...

Ex on the Beach Suomi 2023: Kaikki mitä sinun tulee tietää

UutisetEx on the Beach Suomi 2023: Kaikki mitä sinun tulee tietää

Ex on the Beach Suomi palaa jälleen ruutuun keväällä 2023 tuoden mukanaan uusia käänteitä ja yllätyksiä! Tämä reality-ohjelma seuraa kahdeksaa sinkkua, jotka matkustavat unelmalomalle Välimeren rannikolle. Mutta unelmanomainen loma ei olekaan niin yksinkertainen, kun osallistujien entiset kumppanit alkavat yllättäen saapua paratiisiin.

Ohjelman konsepti on yksinkertainen ja jännittävä: sinkut yrittävät löytää rakkautta, mutta heidän exänsä voivat saapua milloin tahansa tuoden mukanaan draamaa ja yllätyksiä. Kun exät saapuvat rannalle, osallistujien on päätettävä, haluavatko he antaa menneille suhteille uuden mahdollisuuden vai jatkaa eteenpäin.

Ex on the Beach Suomi on tunnettu draamastaan, juonittelustaan ja seksuaalisesta aktiviteetistaan. Se on viihdyttävä ja koukuttava ohjelma, joka on kerännyt suuren suosion Suomessa. Ohjelmassa ei ole tabuja, ja osallistujat ovat valmiita tekemään melkein mitä tahansa.

Uuden kauden mukanaan tuomat muutokset

Tulevalla kaudella nähdään joitakin uusia elementtejä. Nyt kymmenen sinkun sijaan rannalle saapuu kahdeksan sinkkua. Tämä tarkoittaa, että rannalle tulee entistä enemmän exiä ja draamaa.

Uuden kauden juontajana nähdään Niko Saarinen, joka on entinen Temptation Island Suomi -osallistuja. Hän on myös juontanut muita suosittuja reality-ohjelmia, kuten Love Island Suomi ja Big Brother Suomi.

Uuden kauden osallistujat

Tulevan kauden osallistujat ovat:

Cia, 22, Salo

Cia on työskennellyt kampaajana vuodesta 2019 ja opiskelee työn ohella parturi-kampaajakouluttajaksi. Ystävät kuvailevat Ciaa työnarkomaaniksi.

Vapaa-aikansa Cia viettää mieluiten kuntosalilla, tavoitteenaan osallistua jonain päivänä bikini fitness -kilpailuun.

Salolaisen Cian haaveissa siintää bikini fitness -kilpailu. Cian ihannemies on yli 180 cm ja sinisilmäinen. Cia ihastuu helposti ja etenee suhteissa nopeasti, mutta pitää tärkeänä, että mies tekee aloitteen ja näkee vaivaa hurmatakseen.

Hän syttyy erityisesti piikittelevästä flirtistä. Cia myöntää olevansa temperamenttinen ja mustasukkainen, mikäli siihen antaa aihetta. Hän suuttuu harvoin, mutta jos hermot palavat, ne palavat kunnolla.

Cian on vaikea myöntää olevansa väärässä. Jos tilanne äityy vänkäämiseksi, muut luovuttavat yleensä ensin.

Veera, 24, Seinäjoki

Veera on asunut myös Helsingissä, mutta on hiljattain paluumuuttanut takaisin kotiseuduilleen. Veera kuvailee itseään parisuhdeihmiseksi. Kuitenkin, koska sitä oikeaa ei ole tullut vastaan, on hän viime aikoina keskittynyt kevyempiin suhteisiin. Tämä on auttanut häntä tutustumaan paremmin omaan itseensä.

Veera viehättyy eniten tummapiirteisistä, pitkästä ja huumorintajuisista miehistä. Erityisen vaikuttunut hän on, jos mies kykenee puhumaan syvällisesti tunteistaan.

Hän kokee olevansa herkkä ja näyttää tunteensa isosti. Tämä on tosin välillä kostautunut liikanakin hyväuskoisuutena. Hän sanoo olleensa ihmissuhteissa joskus turhankin sokea.

Aiemmissa suhteissaan Veera on ollut myös mustasukkainen ja hieman kontrolloiva, mikäli luottamus ei ole ollut kunnossa.

Joonas, 27, Helsinki

Joonas on syntynyt ja kasvanut Helsingissä. Hän on työskennellyt IT-alalla yli viisi vuotta ja on tunnettu työpaikallaan erinomaisista ongelmanratkaisutaidoistaan.

Harrastuksiinsa kuuluu kiipeily sekä kitaran soitto. Joonas haaveilee kitaransoittoon liittyvästä projektista lähitulevaisuudessa.

Joonaksen ideaali kumppani on itsenäinen, älykäs ja huumorintajuinen. Vaikka hän on Helsingissä syntyjään, hänellä on erityinen heikkous pohjoisen aksentille. Joonas tunnustaa, että hän voi olla alkuun hieman ujo, mutta kun jää murtuu, hänestä paljastuu todellinen veijari.

Niko, 28, Tampere

Niko on kotoisin Tampereelta ja on koulutukseltaan koneinsinööri. Hän on työskennellyt useissa projekteissa ulkomailla, mutta Tampere on aina pysynyt hänen sydämessään.

Vapaa-ajallaan Niko rakastaa moottoripyöräilyä ja on osa paikallista moottoripyöräkerhoa.

Romantiikassa Niko arvostaa aitoutta ja rehellisyyttä. Hänellä on ollut pitkiä suhteita ja hän uskoo todelliseen rakkauteen. Niko pitää itseään vanhanaikaisena herrasmiehenä, joka avaa ovia ja tarjoaa illallisia.

Sanni, 26, Jyväskylä

Sanni on opiskellut Jyväskylän yliopistossa ja valmistunut sosiaalipsykologiaksi. Hän on aina ollut kiinnostunut ihmismielen toiminnasta.

Sanni rakastaa tanssimista ja on osallistunut useisiin tanssikilpailuihin. Hän arvostaa kumppanissaan huumoria ja kykyä kuunnella. Vaikka Sanni on itsenäinen nainen, hän nauttii pienten romanttisten eleiden saamisesta.

Pete, 29, Turku

Pete on toiminut Turussa graafisena suunnittelijana kymmenen vuoden ajan. Hän on tunnettu luovista ideoistaan ja on voittanut useita palkintoja töillään.

Pete on suuri eläinten ystävä ja hänellä on kaksi koiraa. Hänen ihanteellinen päivämääränsä olisi pitkä kävely metsässä koirien kanssa, jonka jälkeen romanttinen illallinen kaupungissa. Pete pitää itseään rauhallisena ja harkitsevana, mutta hänellä on myös villi puoli, joka näkyy, kun musiikki alkaa soimaan.

Erja, 25, Oulu

Erja on työskennellyt lastentarhanopettajana Oulussa viimeiset kolme vuotta. Hän rakastaa lapsia ja haaveilee omasta perheestään tulevaisuudessa.

Erjan harrastuksiin kuuluu luistelu ja maalaus. Hän on hiljainen ja mietiskelevä, mutta ystävät tietävät, että hänellä on terävä huumorintaju ja hän nauraa usein. Erja arvostaa kumppanissaan rehellisyyttä ja ystävällisyyttä ja toivoo löytävänsä jonkun, joka jakaa hänen arvonsa.

Roosa, 23, Lahti

Roosa on opiskellut Lahden muotoiluinstituutissa ja on nuoresta iästään huolimatta menestyvä vaatesuunnittelija.

Hän on tunnettu omaperäisestä tyylistään ja hänen vaatteitaan on esitelty useissa muotinäytöksissä. Roosa on itsenäinen ja itsevarma, mutta hänellä on pehmeä puoli, joka tulee esiin, kun hän puhuu perheestään ja ystävistään. Hän etsii kumppania, joka tukee hänen uraansa ja jakaa hänen intohimonsa muotia ja taiteita kohtaan.

Topi, 20, Kokkola

Topi kuvailee itseään vaatimattomasti ilmaisulla ”Kokkolan lahja naisille”.

20-vuotiaan itsevarmuudella hän määrittää itsensä ”ehdottomasti parisuhdeihmiseksi”, mutta sanoo toisaalta kyllästyvänsä nopeasti, mikäli jokin asia naisessa ei miellytä. Siispä häntä luullaan helposti kusipääksi.

Todellisuudessa hän sanoo kuitenkin olevansa lupsakka jalkapallomies, jonka ei kuulemma ole vaikea saada seuraa. Pitkänä miehenä hänet kyllä huomataan. Itse hän tosin nimeää parhaaksi puolekseen salaperäisyyden.

Topi sanoo olevansa tietoinen siitä mikä hänelle kuuluu. Hän ei hevillä jousta periaatteensa suhteen.

Topin ihannenaisella on tummat hiukset, muutama kiva tatuointi ja muodot kohdillaan. Tyhjäpää ei saa olla, omilla aivoilla ajatteleminen on etu. Hän sanoo esittelevänsä vain maalaisjärjen omaavat heilat vanhemmilleen.

Daniel, 26, Porvoo

Suomenruotsalainen Daniel on tämän kauden nestori.

Hyväntuuliseksi mutta toisaalta malttamattomaksi itseään luonnehtiva mies on on vaihtanut juuri turvallisuusalalta myyntityöhön. Salilla käyntiä harrastava Daniel haaveilee liikunta-alan yrittäjyydestä sekä omasta ihmissuhdeaiheisesta podcastista.

Daniel rakastaa tutustua uusiin ihmisiin. Hän arvostaa kaunista hymyä ja suloisia silmiä.

Hän käyttää Tinder-sovellusta perinteisen käyttötarkoituksen lisäksi bileiltojen onnistumisen takaamiseen. Hän kutsuu strategiakseen kysyä kauneimmilta tytöiltä, missä on parhaat bileet. Näin hän petaa itselleen mahdollisuudet voittaa paitsi illan, myös jotain muutakin.

Danielille tärkeää on myös samanlainen energia. Matalaenergiset introvertit eivät väreile hänen taajuudellaan. Haasteista syttyvä Daniel pitää myös hieman vaikeista naisista.

Lito, 25, Helsinki

Angolassa syntynyt Lito muutti 5-vuotiaana Suomeen. Nuoresta iästään huolimatta hän on todellinen viihdealan veteraani: hän on ehtinyt työskentelemään muun muassa taustatanssijana ja kiertuamanagerina kokonaiset 11 vuotta.

Nykyään Lito viihtyy paremmin taustajoukoissa. Hän toimii esimerkiksi kansainvälistä uraa tekevien artistien managerina.

Lito on tullut aina toimeen paremmin naisten kuin miesten kanssa. Hän ihastuu herkästi, ja hänellä on ollut mittava määrä irtosuhteita. Silti raja on selvä: kun seurustellaan, sitä tehdään tosissaan. Tämän hän kokee aina tehneensä naisille selväksi.

Lito syttyy itsevarmoista ja määrätietoisista sinisilmäisistä blondeista. Hän tarkkailee, miten nainen kantaa itseään ja puhuu muille. Katsekontakti on Litolle tärkeää paitsi kommunikoidessa, myös sängyssä.

Kiia, 20, Pori

Kiia on kasvanut Keski-Pohjanmaalla, mutta restonomiopinnot ovat vieneet hänet Poriin.

Monet Kiian ystävät kutsuvat häntä määreellä ”hypeman”. Se tarkoittaa, että hän usein innostaa kaveriporukkaansa tekemään ja kokeilemaan asioita. Rennon Kiian kanssa on helppo tulla toimeen, joskin hän ottaa välillä vakavat asiat liiankin rennosti.

Koko elämänsä pesäpalloa harrastanut Kiia kutsuu itseään ”tasaiseksi sekoilijaksi”. Hän siis rakastaa täysillä bilettämistä, mutta tämän tasaisuuden ansiosta meno menee harvoin öheviksi.

Kiia pitää hiljaisista hissukkamiehistä ja vahvoista naisista. Miehen täytyy olla häntä pidempi, mutta naisen mieluusti lyhyempi. Molempien sukupuolien edustajien on myös osattava puhua tunteistaan avoimesti.

Milloin ja missä ohjelmaa voi seurata?

Ex on the Beach Suomi 2023 starttaa Discovery+ -suoratoistopalvelussa tiistaina 14. maaliskuuta 2023, ja uusia jaksoja julkaistaan joka tiistai. Lisäksi ohjelmaa voi katsoa Frii-kanavalta perjantaisin klo 20.00.

Mitä odottaa tulevalta kaudelta?

Kuten aikaisemmillakin kausilla, voimme odottaa paljon draamaa, yllättäviä käänteitä ja rakkaudenlöytöjä. Osallistujien väliset suhteet ovat monimutkaisia, ja ex-kumppanit tuovat mukanaan uusia haasteita ja tilanteita.

Miksi ohjelma on niin suosittu?

Monet katsojat samaistuvat ohjelman osallistujiin ja heidän kokemiinsa tilanteisiin. Jännittävät juonenkäänteet, rakkaustarinat ja draama tekevät ohjelmasta koukuttavan, ja moni haluaa tietää, miten tarinat etenevät.

Yhteenveto

Ex on the Beach Suomi 2023 on lupaava kausi, joka tulee tarjoamaan katsojilleen draamaa, yllätyksiä ja unohtumattomia hetkiä. Ohjelma on viihdyttävä, koukuttava ja samaistuttava. Se on ehdottomasti katsottava ohjelma kaikille reality-ohjelmien ystäville.

Tutustu muuhun sisältöömme

Tutustu muihin tunnisteisiin:

Suosituimmat artikkelit