23.6 C
Helsinki
Monday, June 3, 2024

Katsaus Suomen peliteollisuuden teknologisiin ja sosiaalisiin muutoksiin

Suomen peliteollisuus on tunnettu monipuolisuudesta ja innovatiivisuudestaan,...

Veikkaus keskittää toto-pelien painopistettä Suomeen

Veikkaus on ilmoittanut päätöksestään keskittää toto-pelien tarjontaa...

Tunnistautumispakko 2024: Ässä-arpa ei ole enää entisensä

Veikkauksen raaputusarvat ovat lähes kaikille suomalaisille hyvin...

TPS Tehnyt Kolmivuotisen Sopimuksen Huippulupaus Mikael Pyyhtiän Kanssa

UutisetTPS Tehnyt Kolmivuotisen Sopimuksen Huippulupaus Mikael Pyyhtiän Kanssa

Turku, Suomi – TPS Turku ilmoitti maanantaina tehneensä kolmivuotisen sopimuksen huippulupaus Mikael Pyyhtiän kanssa. Pyyhtiä, 18, on 188 cm pitkä ja 88 kg painava puolustaja, joka varattiin TPS:n toimesta ensimmäisellä kierroksella vuoden 2022 Liiga-varauksessa. Hän pelasi vahvan kauden juniorijääkiekossa viime vuonna, tehden 20 maalia ja 47 pistettä 47 ottelussa TPS:n U20-joukkueelle.

Mikael-Pyyhtiä
(Kuvan Luotto: Theathletic)

Pyyhtiä on liikkuva puolustaja hyvillä hyökkäysvalmiuksilla. Hän on tunnettu syöttötaidostaan ja kyvystään luoda maalipaikkoja. Hänellä on myös vahva laukaus viivasta.

“Olemme erittäin iloisia, että Mikael on allekirjoittanut pitkäaikaisen sopimuksen”, sanoi TPS:n toimitusjohtaja Mika Toivonen. “Hän on erittäin lahjakas pelaaja, jolla on paljon potentiaalia. Uskomme, että hänestä voi tulla avainosa joukkuettamme moniksi vuosiksi eteenpäin.”

“Olen erittäin innoissani tästä sopimuksesta TPS:n kanssa”, sanoi Pyyhtiä. “Tämä on suurenmoinen seura, jolla on paljon perinteitä. Odotan innolla pelaamista Liigassa ja joukkueen voittoon auttamista.”

Pyyhtiä on viimeisin pitkässä suomalaisten huippulupausten ketjussa, jotka ovat tehneet sopimuksen TPS:n kanssa. Joukkueella on vahva historia nuorten pelaajien kehittämisessä, ja odotetaan, että Pyyhtiästä tulee keskeinen osa joukkueen tulevaisuutta.

Pyyhtiän sopimuksen tekeminen on merkittävä vahvistus TPS:lle. Joukkue pyrkii palaamaan Liigan kärkeen, ja Pyyhtiä on pelaaja, joka voi auttaa heitä saavuttamaan tämän tavoitteen.

Odotetaan, että Pyyhtiä tekee TPS:n kokoonpanoon tulevalla kaudella. Hän tulee olemaan yksi joukkueen huippupuolustuslupauksista ja voisi saada merkittävästi peliaikaa.

Tutustu muuhun sisältöömme

Tutustu muihin tunnisteisiin:

Suosituimmat artikkelit