0.9 C
Helsinki
Thursday, April 18, 2024

Tunnistautumispakko 2024: Ässä-arpa ei ole enää entisensä

Veikkauksen raaputusarvat ovat lähes kaikille suomalaisille hyvin...

Kuinka saada Fortnite Macille

Hei kaikki Fortnite-fanit! Tiedämme kaikki, että Fortnite...

Palworldin ennätyksellinen julkaisu: Enemmän kuin vain Pokémon aseiden kanssa

Palworldin julkaisu on ollut poikkeuksellinen määritellen uudelleen...

Titanfall 2 arvostelu

PelitTitanfall 2 arvostelu

Titanfall 2:n, jonka ovat kehittäneet Respawn Entertainment ja julkaisseet Electronic Arts, on jatko-osa, joka vie edeltäjänsä adrenaliinitäyteisen toiminnan uusiin korkeuksiin. Vuonna 2016 julkaistu tämä ensimmäisen persoonan ammuntapeli rakentaa alkuperäisen Titanfallin innovatiivisten mekaniikkojen varaan, tarjoten pelaajille mukaansatempaavan kokemuksen, joka yhdistää saumattomasti korkean oktaaniluvun pilottipelaamisen massiivisten Titanien komentavaan läsnäoloon. Tulevaisuuden maailmankaikkeudessa, joka on syvällä konfliktissa, Titanfall 2 esittelee kiehtovan yksinpelikampanjan rinnallaan ylistetyt moninpelitilat. Parannellulla grafiikalla, hioutuneella pelattavuudella ja kertomuksella, joka tutkii pilottien ja Titanien välistä sidettä.

Vertailu Titanfallin ja Titanfall 2:n pelimekaniikasta

Titanfall ja Titanfall 2 jakavat keskeisen pelikonseptin, joka keskittyy nopeatempoiseen ensimmäisen persoonan ammuntapeliin, jossa pelaajilla on mahdollisuus ohjata ketteriä pilotteja ja voimakkaita Titaaneja. Kuitenkin kahden pelin välillä on useita avaineroja pelimekaniikan parannuksissa, jotka on annettu alla!

Yksinpelikampanja

 • Titanfall Ensimmäinen peli keskittyi pääasiassa moninpeliin ja sillä oli hyvin rajoitettu kampanjatila, joka oli käytännössä moninpelikohtaamisia joitakin tarinallisia elementtejä sisältäen.
 • Titanfall 2 Jatko-osa toi mukanaan täysin kehitellyn yksinpelikampanjan, jonka tarina keskittyi pilotin ja hänen Titaninsa väliseen sidokseen.

Titanien Mukauttaminen ja Lajikkeet

 • Titanfall Alkuperäisessä pelissä oli laaja Titanien varustelun mukauttaminen.
 • Titanfall 2 Jatko-osa esitteli erityiset Titan-luokat, joilla kullakin on ainutlaatuisia kykyjä ja kiinteitä varustekokoonpanoja, tuoden mukanaan strategisemman elementin Titanin valintaan ja pelaamiseen.

Pilottien Kyvyt

 • Titanfall Ensimmäinen peli esitteli konseptin, jossa pilotit pystyivät juoksemaan seinillä ja käyttämään rakettireppuja.
 • Titanfall 2 Jatko-osa laajensi pilottien kykyjä, esitellen uusia taktisia kykyjä kuten koukkuköyden, impulssiterän ja vaiheensiirron, jotka toivat lisää syvyyttä pelattavuuteen.

Etenemisjärjestelmä

 • Titanfall Alkuperäisessä pelissä oli perinteinen etenemisjärjestelmä, jossa pelaajat avasivat uusia aseita ja kykyjä tasojen noustessa.
 • Titanfall 2 Jatko-osa paransi etenemisjärjestelmää tarjoten pelaajille enemmän vaihtoehtoja ja palkintoja.

Aseet ja Varustelut

 • Titanfall Ensimmäisessä pelissä oli tarjolla erilaisia aseita ja varusteluita sekä piloteille että Titaaneille.
 • Titanfall 2 Jatko-osa laajensi pelaajien asearsenaalia, esitellen uusia aseita ja hienosäätäen olemassa olevia.

Moninpelitilat

 • Titanfall Alkuperäinen peli esitteli innovatiivisia moninpelitiloja, jotka integroivat saumattomasti tekoäly-ohjatut hahmot taisteluihin.
 • Titanfall 2 Jatko-osa rakensi tämän perustan päälle ja toi mukanaan uusia moninpelitiloja ja karttoja, rikastaen entisestään pelaajakokemusta.

Aseet ja Välineet Titanfall 2:ssa

Aseet ja Välineet Titanfall 2

Titanfall 2 varustaa pelaajat vaikuttavalla aseiden ja välineiden arsenaalilla, joka on osuvasti nimetty Tuhoamisen Työkaluiksi. Pilotit pääsevät käsiksi monipuoliseen tulivoimaan; nopeasti tulettavista rynnäkkökivääreistä voimakkaisiin tarkkuuskivääreihin, joista jokainen on räätälöity erilaisiin taistelutilanteisiin. Aseet on suunniteltu huolellisesti, tarjoten tyydyttävää palautetta ja tarkkuutta. Myös Titanit ovat erinomaisesti varusteltuja, mukanaan aseistusta kuten räjähtäviä rakettinheittimiä ja energiaan perustuvia tykkejä, jotka voivat tuhota vastustajat. Tavanomaisen aseistuksen ohella pilotit voivat käyttää taktisia välineitä, kuten koukkuköyttä nopeisiin manöövereihin tai impulssiterää vihollisten havaitsemiseen. Nämä työkalut eivät ainoastaan tarjoa strategista syvyyttä taisteluun, vaan varmistavat myös, että jokainen kohtaaminen tuntuu dynaamiselta ja jännittävältä. Olipa kyse taistelukentän halki navigoimisesta ketteränä pilotina tai Titanin hävittävän tulivoiman hallitsemisesta, pelaajille taataan tuhoisa mutta jännittävä kokemus.

Titanfall 2:n Erinomaisuus Grafiikassa ja Äänimaailmassa

Titanfall 2 esittelee merkittävän harppauksen visuaalisessa ja äänisuunnittelussa, upottaen pelaajat huolellisesti luotuun maailmaan. Grafiikka on terävää ja yksityiskohtaista, herättäen henkiin laajoja maisemia, vilkkaan futuristisia kaupunkeja ja itse Titanit. Jokainen ympäristö on rikkaasti teksturoitu, tarjoten realistisen taustan tiiviille toiminnalle. Visuaalista estetiikkaa täydentää yhtä vaikuttava äänisuunnittelu. Pelin soundtrack luo täydellisen tasapainon adrenaliinia pumppaavien biittien ja tunnelmallisten sävelien välille, korostaen jokaista tehtävää ja yhteenottoa. Äänitehosteet, Titanien moottoreiden jylinästä erilaisten aseiden tunnistettaviin ääniin, ovat kirkkaita ja mukaansatempaavia. Yhdessä grafiikan ja äänen kanssa Titanfall 2 luo vakuuttavan ja uppouttavan kokemuksen, joka erottuu genressään.

Julkaisun Jälkeinen Tuki ja Titanien Monimuotoisuus

Titanfall 2 pelattavuus
Luotto menee ea.com

Titanfall 2 erottuu paitsi mukaansatempaavalla pelattavuudellaan myös vankalla julkaisun jälkeisellä tuella ja monimuotoisilla Titaaneilla. Julkaisunsa jälkeen Respawn Entertainment on jatkuvasti tuonut päivityksiä, jotka ovat rikastuttaneet pelikokemusta. Nämä päivitykset sisältävät uusia karttoja, pelitiloja ja tasapainotuksia, kaikki tarjottuna ilmaiseksi, varmistaen että pelaajayhteisö pysyy elinvoimaisena ja sitoutuneena. Lisäksi peli esitteli joukon eri Titan-luokkia, joilla kullakin on omat ainutlaatuiset kykynsä ja aseensa. Tulivoimaa käyttävästä Scorchista miekkaa heiluttavaan Roniniin, Titanien moninaisuus antaa pelaajille mahdollisuuden löytää itselleen parhaiten sopiva taistelutyyli. Tämä sitoutuminen julkaisun jälkeiseen tukeen ja moninaisten Titan-luokkien käyttöönotto korostavat Respawnin omistautumista pitämään Titanfall 2:n dynaamisena ja jännittävänä kaikille pelaajille.

Loppuajatukset

Titanfall 2 on osoittautunut merkittäväksi tulokkaaksi ensimmäisen persoonan ammuntapelien alueella. Sen kiehtovan yksinpelikampanjan, jännittävien moninpelitilojen ja innovatiivisten pelimekaniikkojen ansiosta se on onnistunut vangitsemaan pelaajia ympäri maailmaa. Huolellinen yksityiskohtiin keskittyminen, niin estetiikan kuin pelattavuuden osalta, puhuu paljon Respawn Entertainmentin käsityötaidosta.

Tutustu muuhun sisältöömme

Tutustu muihin tunnisteisiin:

Suosituimmat artikkelit