20.3 C
Helsinki
Monday, July 8, 2024

Katsaus Suomen peliteollisuuden teknologisiin ja sosiaalisiin muutoksiin

Suomen peliteollisuus on tunnettu monipuolisuudesta ja innovatiivisuudestaan,...

Veikkaus keskittää toto-pelien painopistettä Suomeen

Veikkaus on ilmoittanut päätöksestään keskittää toto-pelien tarjontaa...

Tunnistautumispakko 2024: Ässä-arpa ei ole enää entisensä

Veikkauksen raaputusarvat ovat lähes kaikille suomalaisille hyvin...

Tekken 7 Arvio – Miksi se on vuoden taistelupeli?

PelitTekken 7 Arvio - Miksi se on vuoden taistelupeli?

Rautanyrkin kuningas palaa

Rautanyrkin kuningas palaa
Luotto menee ign.com

Tekken 7 ei ole vain peli; se on osoitus rakkaudesta pitkään jatkuneelle sarjalle ja sen uskomattomalle monimutkaisuudelle. Sen tarjoama monitasoinen pelattavuus on suunnattu sekä pitkän linjan Tekken-faneille että uusille pelaajille.

Syvyyttä ja yksityiskohtia

Tekken 7:n taisteluareenat ovat kolmiulotteisia, jolloin pelaaja voi liikkua paitsi eteenpäin ja taaksepäin, myös vastustajansa sivuille. Liikkeet perustuvat aasialaisiin kamppailulajeihin ja muihin maailman taistelutyyleihin, korostaen iskuja ja vähentäen heittojen merkitystä.

Mishima Saagan sydämessä

Mishima Saaga kertoo Mishima-klanin jäsenten värikkäistä ja emotionaalisista suhteista. Tarina paljastaa klanin sisäiset ristiriidat ja valtataistelut. Heihachi, hänen poikansa Kazuya ja hänen pojanpoikansa Jin johtavat miljardiluokan yrityksiä ja kilpailevat samalla keskenään. Tekken 7 tarjoaa syvällisen katsauksen näiden hahmojen välisiin suhteisiin ja niiden monimutkaisuuteen.

Hahmojen räätälöinti ja monipuolisuus

Tekken 7:n hahmonmuokkaus on vertaansa vailla. Pelaajilla on mahdollisuus muokata hahmojaan tuhansilla eri tavoin, mukaan lukien iskutehosteet, aurojen värit ja monipuoliset asukokonaisuudet. Voit jopa valita terveyspalkkisi kehyksen ulkoasun!

Uudistukset ja pelimekaniikan säätö

Tekken 7 on tehnyt muutamia säätöjä taistelumekaniikkaan aloittelijaystävällisyyden lisäämiseksi. Tämä tekee siitä houkuttelevamman niille, jotka eivät ole aiemmin pelanneet Tekken-pelejä. Mutta vaikka pelissä onkin tehty muutoksia, se ei ole menettänyt syvyyttään ja monimutkaisuuttaan, joka on tehnyt siitä niin suositun veteraanipelaajien keskuudessa.

Yhteenveto

Tekken 7 on merkkipaalu taistelupeleissä. Se on tasapainoinen yhdistelmä aloittelijaystävällisyyttä ja teknistä syvyyttä. Pelin ääniraita on elektronista nautintoa, ja sen tarina, vaikkakin joskus kliseinen, on silti nautittava. Tekken 7:n yksityiskohtiin keskittyminen ja hahmonmuokkausominaisuudet tekevät siitä yhden vuoden 2017 parhaista taistelupeleistä.

Tutustu muuhun sisältöömme

Tutustu muihin tunnisteisiin:

Suosituimmat artikkelit