-9 C
Helsinki
Monday, December 4, 2023

Täydellinen arvostelu Monster Hunter Rise -pelistä

"Monster Hunter Rise" tempaisee pelaajat mukaansa lumoavaan...

Koripallon Tulevaisuuteen: Esittelyssä NBA 2K24:n Häikäisevä Maailma

Julkaisu ja Alustat NBA 2K24, tuorein helmi NBA...

PlayStation VR-lasit: Kattava opas virtuaalitodellisuuspelaamiseen

Virtuaalitodellisuusteknologia (VR), joka aikoinaan oli olemassa vain...

Keskiviikon Haaste Autoilijoille: Äärimmäisen Haastava Ajokeli

UutisetKeskiviikon Haaste Autoilijoille: Äärimmäisen Haastava Ajokeli

Keskiviikkona Suomessa on luvassa todellista luonnon näytelmää, kun voimakas tuuli ja rankkasateet yhdistyvät. Erityisesti alueilla kuten Kymenlaakso, Etelä-Karjala ja Etelä-Savossa on odotettavissa melkoisia tuulenpuuskia, jotka saavuttavat huippunopeuden jopa 20 metriä sekunnissa!

Eikä siinä kaikki – rankat sateet ovat aloittaneet jo tiistain ja keskiviikon välisenä yönä ja vaikuttavat liikenteeseen monilla alueilla, kuten Uudellamaalla, Kanta- ja Päijät-Hämeessä sekä Pohjois-Karjalassa.

Fintrafficin liikennekeskuspäällikkö Sanna Piilinen painottaa: “Kun voimakas tuuli kohtaa rankkasateen, on aika olla erityisen varovainen liikenteessä. Varaa reilusti lisäaikaa työmatkaasi ja mukauta ajonopeutesi näihin haastaviin olosuhteisiin. Vesiliirron riski on todellinen.”

Talviaikaan liikenteessä on omat haasteensa, mutta tämänhetkiset sääolosuhteet tekevät siitä vielä vaativampaa. On tärkeää tarkistaa, että ajoneuvosi valot toimivat sekä edessä että takana – erityisesti huonon näkyvyyden vallitessa. Ja muista, että turvaväli on nyt tärkeämpi kuin koskaan. Vaikka kesällä 100 metrin turvaväli voi tuntua riittävältä, sateen liukastamalla tiellä jarrutusmatka pitenee huomattavasti.

Piilinen lisää: “Pidä siis huoli, että turvaväli edellä ajavaan on riittävän suuri. Se on paras tapa välttää ketjukolareita ruuhka-aikoina.”

Joten, autoilijat, varustautukaa ja olkaa valppaina! Tiedossa on haastava, mutta varmasti myös ikimuistoinen ajopäivä!

Tutustu muuhun sisältöömme

Tutustu muihin tunnisteisiin:

Suosituimmat artikkelit