11.9 C
Helsinki
Friday, May 10, 2024

Veikkaus keskittää toto-pelien painopistettä Suomeen

Veikkaus on ilmoittanut päätöksestään keskittää toto-pelien tarjontaa...

Tunnistautumispakko 2024: Ässä-arpa ei ole enää entisensä

Veikkauksen raaputusarvat ovat lähes kaikille suomalaisille hyvin...

Kuinka saada Fortnite Macille

Hei kaikki Fortnite-fanit! Tiedämme kaikki, että Fortnite...

Finnair keskeyttää lähes kaikki lentonsa 1. ja 2. helmikuuta

UutisetFinnair keskeyttää lähes kaikki lentonsa 1. ja 2. helmikuuta

FINNAIR ilmoitti maanantaina suunnitelmastaan peruuttaa noin 550 lentoa 1. ja 2. helmikuuta.

Valtaosin Suomen valtion omistama lentoyhtiö selitti, että nämä peruutukset ovat tarpeen kahden päivän poliittisen lakon vuoksi. Tämän lakon odotetaan vaikuttavan suuresti ei ainoastaan FINNAIRin lentoaikatauluun, vaan myös Helsingin lentokentän toimintaan.

Koska lentoyhtiö yleensä suorittaa noin 280 lentoa päivässä, suurin osa sen lennoista 1. ja 2. helmikuuta tulee olemaan peruutusten vaikutuksen alaisena. Peruutukset lisätään järjestelmään yksi kerrallaan alkaen tästä aamusta, ja kaikille vaikutuksen alaisille matkustajille tarjotaan automaattisesti vaihtoehtoisia matkustusvaihtoehtoja.

Suuren lentojen ja asiakkaiden määrän vuoksi peruutusten käsittelyn ja matkustajien uudelleenreitityksen odotetaan kestävän noin kaksi päivää.

Lakon aikana muutamat lennot ovat yhä toiminnassa, mutta lentoyhtiö on varoittanut mahdollisista viivästyksistä ja keskeytyksistä maapalveluissa, kuten matkatavaroiden käsittelyssä, sekä lennon aikaisissa palveluissa, kuten ruoka- ja juomatarjoilussa.

Jari Paajanen, Finnairin operatiivisen ohjauskeskuksen varajohtaja, totesi, ‘Alkaen 30. tammikuuta aloitamme asiakkaidemme uudelleenreitityksen, mukaan lukien muiden lentoyhtiöiden lennot.’

“Olemme sitoutuneet tarjoamaan sopivimmat lentovaihtoehdot niin monelle asiakkaalle kuin mahdollista, mutta vaihtoehtoisten lentojen saatavuus on rajoitettu,” hän lisäsi. “Pyydämme asiakkaitamme odottamaan kärsivällisesti uudelleenreititystietoja meiltä, koska asiakaspalvelutiimimme on tavanomaista kiireisempi ja jonotusajat voivat olla pitkiä.” Finnair on tarjonnut matkustajilleen mahdollisuuden uudelleenaikatauluttaa alun perin 1.–2. helmikuuta asetetut lennot jo 19. tammikuuta lähtien. Paajanen paljasti, että yli 35 000 matkustajaa on hyödyntänyt tätä mahdollisuutta.

Tutustu muuhun sisältöömme

Tutustu muihin tunnisteisiin:

Suosituimmat artikkelit