11.9 C
Helsinki
Friday, May 10, 2024

Veikkaus keskittää toto-pelien painopistettä Suomeen

Veikkaus on ilmoittanut päätöksestään keskittää toto-pelien tarjontaa...

Tunnistautumispakko 2024: Ässä-arpa ei ole enää entisensä

Veikkauksen raaputusarvat ovat lähes kaikille suomalaisille hyvin...

Kuinka saada Fortnite Macille

Hei kaikki Fortnite-fanit! Tiedämme kaikki, että Fortnite...

Call of Duty®: Modern Warfare 3 (2023) – Uusi sukupolvi räiskintäpeleissä

PelitCall of Duty®: Modern Warfare 3 (2023) - Uusi sukupolvi räiskintäpeleissä

Kampanja: Sopeudu tai kuole – kohtaa lopullinen uhka

Kun taistelu kutsuu, valinnat ovat välttämättömiä. Eri varusteet, eri reitit tehtävässä. Call of Duty-sarjan tunnusomaisen elokuvamaisen kampanjan lisäksi Modern Warfare III tarjoaa avoimia taistelutehtäviä, jotka antavat pelaajalle enemmän valinnanvaraa.

Call of Duty

Moninpeli: On aika selvittää vanhat kaunat ja aloittaa uudet

Modern Warfare 2:n (2009) alkuperäiset 16 karttaa on päivitetty uusilla pelitiloilla ja ominaisuuksilla ja ne ovat saatavilla heti julkaisussa. Lisäksi yli 12 täysin uutta 6v6-karttaa pitävät huolen pelin elävyydestä julkaisun jälkeen. Modern Warfare III tuo mukanaan myös uudet Ground War -kartat ja suositun War Mode -tilan paluun ja kehityksen, joka ensi kertaa esiteltiin Call of Duty: WWII:ssa vuonna 2017.

Zombit: Uusi avoin maailma zombeille

Ensimmäistä kertaa voit liittyä muiden joukkueiden kanssa selviytymään ja taistelemaan suuria zombilaumoja vastaan Call of Duty -sarjan suurimmassa zombikartassa. Modern Warfare III Zombies (MWZ) kertoo uuden Treyarch Zombies -tarinan tehtävineen, zombien ominaisuuksineen ja salaisuuksineen. Valmistaudu avoimeen maailmaan PvE-selviytymiskokemukseen Call of Duty -historian suurimpia vihollisia vastaan.

Modern Warfare III – pelin ominaisuudet

Tuo MWII-inventaariosi mukana MWIII:een. Mukana on paluu klassiseen minikarttaan, karttaäänestykseen, hiljaiseen liikkumiseen tarkoitettuun Perkkiin, päivitettyihin liikkumismekaniikkoihin ja paljon muuta.

Ennakkotilaa nyt ja saat lukuisia bonuksia

Ennakkotilaa Modern Warfare III ja avaa heti Zombie Ghost Operator -skin Modern Warfare II:lle, Modern Warfare III:lle ja Call of Duty: Warzonelle. Nemesis Operator Pack sisältää hinnan, haamun, vartijan ja makarovin. Mukana myös taistelupassi, 1100 cp & 50 tier-sivua. Ennakkotilaa ja saat Soap Operator Packin, Soul Harvester Tracer Weapon Blueprintin ja pääsyn kampanjaan ennakkoon.

Saatavilla eri versioina

Valitse Vault Edition tai Cross-Gen / Standard -versio pelistä. Molemmat versiot sisältävät lukuisia bonuksia, kuten aikaisen pääsyn kampanjaan, Zombie Ghost Operator -skinin, Soul Harvester Tracer Weapon Blueprintin ja Nemesis Operator Packin. Lisätietoja on saatavilla osoitteessa Call of Duty -sivustolla.

Lopuksi, Call of Duty®: Modern Warfare 3 (2023) asettaa uudet standardit räiskintäpelien maailmassa. Se ei ole pelkästään peli, vaan kokemus, joka on suunniteltu tuomaan pelaajille unohtumattomia hetkiä ja intensiivistä toimintaa. Ole valmis astumaan sotaan ja määrittämään uudelleen, mitä räiskintäpelit voivat olla 2020-luvulla.

Tutustu muuhun sisältöömme

Tutustu muihin tunnisteisiin:

Suosituimmat artikkelit