20.3 C
Helsinki
Monday, July 8, 2024

Katsaus Suomen peliteollisuuden teknologisiin ja sosiaalisiin muutoksiin

Suomen peliteollisuus on tunnettu monipuolisuudesta ja innovatiivisuudestaan,...

Veikkaus keskittää toto-pelien painopistettä Suomeen

Veikkaus on ilmoittanut päätöksestään keskittää toto-pelien tarjontaa...

Tunnistautumispakko 2024: Ässä-arpa ei ole enää entisensä

Veikkauksen raaputusarvat ovat lähes kaikille suomalaisille hyvin...

Suomi Isännöi Vuoden 2023 Pohjoismaiden Hiihdon Maailmanmestaruuskilpailuja

UutisetSuomi Isännöi Vuoden 2023 Pohjoismaiden Hiihdon Maailmanmestaruuskilpailuja

Kansainvälinen Hiihtoliitto (FIS) on ilmoittanut, että Suomi isännöi vuoden 2023 Pohjoismaiden Hiihdon Maailmanmestaruuskilpailuja. Mestaruuskilpailut pidetään Lahdessa 20.-26. helmikuuta 2023. Tämä on kolmas kerta, kun Suomi isännöi Pohjoismaiden Hiihdon Maailmanmestaruuskilpailuja, aikaisemmat isännöinnit olivat vuosina 1926 ja 1958.

Hiihdon Maailmanmestaruuskilpailuja 2023

FIS:n päätös tehtiin FIS:n neuvoston kokouksessa Lausannessa, Sveitsissä perjantaina. FIS:n neuvosto oli vaikuttunut Suomen tarjouksesta, johon sisältyi yksityiskohtainen suunnitelma mestaruuskilpailuille ja sitoutuminen kestävään kehitykseen.

“Olemme iloisia siitä, että Suomi on valittu isännöimään vuoden 2023 Pohjoismaiden Hiihdon Maailmanmestaruuskilpailuja”, sanoi FIS:n presidentti Gian Franco Kasper. “Suomella on pitkä ja ylpeä perinne pohjoismaisessa hiihdossa, ja olemme varmoja, että mestaruuskilpailut tulevat olemaan suuri menestys.”

Vuoden 2023 Pohjoismaiden Hiihdon Maailmanmestaruuskilpailut tarjoavat täyden ohjelman tapahtumia, mukaan lukien maastohiihto, mäkihyppy ja ampumahiihto. Mestaruuskilpailujen odotetaan houkuttelevan yli 100 000 katsojaa ympäri maailmaa.

“Olemme erittäin ylpeitä siitä, että isännöimme vuoden 2023 Pohjoismaiden Hiihdon Maailmanmestaruuskilpailuja”, sanoi Lahden pormestari Pekka Timonen. “Tämä on hieno mahdollisuus Suomelle näyttää rakkautemme pohjoismaiseen hiihtoon ja intohimomme talviurheiluun.”

Vuoden 2023 Pohjoismaiden Hiihdon Maailmanmestaruuskilpailut ovat merkittävä urheilutapahtuma Suomelle ja näyteikkuna maan talviurheilukyvyille. Mestaruuskilpailujen odotetaan myös tuovan merkittävää taloudellista vaikutusta, tuottaen miljoonia euroja Suomen taloudelle.

Tutustu muuhun sisältöömme

Tutustu muihin tunnisteisiin:

Suosituimmat artikkelit