0.9 C
Helsinki
Thursday, April 18, 2024

Tunnistautumispakko 2024: Ässä-arpa ei ole enää entisensä

Veikkauksen raaputusarvat ovat lähes kaikille suomalaisille hyvin...

Kuinka saada Fortnite Macille

Hei kaikki Fortnite-fanit! Tiedämme kaikki, että Fortnite...

Palworldin ennätyksellinen julkaisu: Enemmän kuin vain Pokémon aseiden kanssa

Palworldin julkaisu on ollut poikkeuksellinen määritellen uudelleen...

HIFK allekirjoittaa hyökkääjä Eetu Luostarisen kahden vuoden sopimuksella

UutisetHIFK allekirjoittaa hyökkääjä Eetu Luostarisen kahden vuoden sopimuksella

Helsinki, Suomi – HIFK, puolustava SM-liigan mestari, on allekirjoittanut hyökkääjä Eetu Luostarisen kahden vuoden sopimuksen. 23-vuotias Luostarinen oli Carolina Hurricanesin neljännen kierroksen varaus vuoden 2017 NHL Draftissa. Hän vietti viime kauden American Hockey Leaguen Charlotte Checkers -joukkueessa, jossa hän teki 16 maalia ja syötti 24 maalia 69 ottelussa.

“Olemme erittäin iloisia, että Eetu liittyy joukkueeseemme”, sanoi HIFK:n päävalmentaja Ville Peltonen. “Hän on nuori, lahjakas pelaaja, joka on osoittanut pystyvänsä tuottamaan AHL-tasolla. Uskomme, että hänellä on potentiaalia olla kärkikuusikkopelaaja SM-liigassa.”

Eetu Luostarinen
Floridahockeynow

Luostarinen on kahdensuuntainen hyökkääjä, joka voi pelata sekä laidassa että keskellä. Hän on hyvä luistelija hyvällä koolla ja voimalla. Hän on myös hyvä syöttäjä ja laukoja.

“Olen innoissani liittyessäni HIFK:hon”, sanoi Luostarinen. “Olen kuullut paljon hyviä asioita joukkueesta ja kaupungista. Odottelen innolla pelaamista HIFK-fanien edessä ja auttamista joukkuetta voittamaan.”

Luostarinen on toinen pelaaja, jonka HIFK on allekirjoittanut tänä siirtokautena. Joukkue allekirjoitti myös puolustaja Mikko Vainosen kahden vuoden sopimuksella.

HIFK tulee onnistuneesta kaudesta, jolloin he voittivat SM-liigan mestaruuden. Joukkue tulee pyrkimään puolustamaan mestaruuttaan kaudella 2023-24.

Luostarisen sopiminen on suuri voitto HIFK:lle. Hän on nuori, lahjakas pelaaja, jolla on potentiaalia olla tähti SM-liigassa. Hänen lisäämisensä antaa HIFK:lle kipeästi kaivattua vauhtia hyökkäykseen ja tekee heistä vieläkin vahvemman mestaruuskilpailijoille kaudella 2023-24.

“Luotamme vahvasti siihen, että Eetu tulee olemaan meille tärkeä pelaaja tulevina vuosina”, sanoi Peltonen. “Hän on kova työntekijä, joka pyrkii aina kehittymään. Hän on myös loistava joukkuetoveri, joka vaikuttaa positiivisesti nuoriin pelaajiimme.”

Luostarisen odotetaan tekevän HIFK-debyyttinsä joukkueen harjoitusottelussa 1. syyskuuta. Hän pyrkii tekemään välittömän vaikutuksen ja auttamaan joukkuetta hyvään alkuun.

“Odottelen innolla pääsemistä alkuun”, sanoi Luostarinen. “Haluan auttaa joukkuetta voittamaan ja olen luottavainen, että siihen pystymme.”

Tutustu muuhun sisältöömme

Tutustu muihin tunnisteisiin:

Suosituimmat artikkelit