20.3 C
Helsinki
Monday, July 8, 2024

Katsaus Suomen peliteollisuuden teknologisiin ja sosiaalisiin muutoksiin

Suomen peliteollisuus on tunnettu monipuolisuudesta ja innovatiivisuudestaan,...

Veikkaus keskittää toto-pelien painopistettä Suomeen

Veikkaus on ilmoittanut päätöksestään keskittää toto-pelien tarjontaa...

Tunnistautumispakko 2024: Ässä-arpa ei ole enää entisensä

Veikkauksen raaputusarvat ovat lähes kaikille suomalaisille hyvin...

Fortum Tarkka: Pörssisähköä ilman hiilipäästöjä

UutisetFortum Tarkka: Pörssisähköä ilman hiilipäästöjä

Fortum Tarkka tarjoaa asiakkailleen pörssisähköä perustuen tunneittaiseen sähköpörssissä kilpailutettuun hintaan. Tämä tarkoittaa, että kun sähkön hinnat muuttuvat, ne heijastuvat suoraan pörssisähkön hintaan. Kuluttajana voit hyödyntää tätä ajoittamalla kulutustasi ja saada etua vuorokauden hinnan vaihteluista.

Miksi valita Fortum Tarkka?

1. Joustavuus: Sopimus on toistaiseksi voimassa, mikä tarkoittaa, että voit helposti vaihtaa toiseen sopimukseen milloin tahansa. Fortumin kanssa sopimuksen vaihtaminen on tehty vaivattomaksi.

2. Oma Fortum -palvelu: Tämä maksuton palvelu antaa sinulle mahdollisuuden seurata sähkönkulutustasi eri aikajaksoilla. Voit myös verrata kulutustasi edellisiin vastaaviin aikajaksoihin.

3. Ilmastoystävällisyys: Fortum Tarkan sähkösopimus on tuotettu 100% ilman hiilidioksidipäästöjä. Halutessasi voit valita myös 100% uusiutuvan energian tai aurinkoenergian.

Suositut Fortum Tarkka -sähkösopimukset

SähkösopimusKuvausHinta
Fortum Tarkka + 100% Uusiutuvaa EnergiaaValitse sähkö, joka on tuotettu uusiutuvilla energialähteillä, kuten vesivoimalla, bioenergialla, aurinko- ja tuulisähköllä.4,90 €/kk + 0,40 c/kWh
Älykäs Pörssisähkösopimus HinnanlukituksellaFortum HintaTakuu mahdollistaa sähkön hinnan väliaikaisen lukitsemisen, vähentäen pörssisähkösopimuksen hintariskiä.5,90 €/kk
Fortum Tarkka + ÄlylatausAutomaattinen sähköautosi lataus silloin, kun sähkön hinta on alimmillaan. Voit säästää jopa 50% latauskuluissa.3,90 €/kk (ensimmäiset 6 kk ilman maksua)
Fortum Tarkka + 100% AurinkoenergiaaValitse aurinkoenergialla tuotettu sähkö.5,90 €/kk + 0,40 c/kWh

Toivottavasti tämä taulukko auttaa sinua hahmottamaan tiedot selkeästi!

Oma Fortum -sovellus

Oma Fortum -sovellus tekee sähköasioiden hallinnasta helppoa ja kätevää. Sovelluksessa voit seurata sähkönkulutustasi, nähdä laskusi, seurata spot-hintaa ja paljon muuta.

Miksi Fortum?

Fortum Tarkka seuraa pörssisähkön hintaa tunneittain ja tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden seurata markkinahintoja ja kulutusta Oma Fortum -palvelun kautta. Lisäksi Fortum tarjoaa asiakaspalvelua sekä puhelimitse että chatin kautta, ja heidän sivuiltaan löytyy laaja Usein kysyttyjen kysymysten osio.

Pikku Juttu -etuohjelma: Liity mukaan ja osallistu haasteisiin, joissa opit kestäviä valintoja ja sähkön säästämistä. Haasteiden suorittamisesta saat ilmaisia sähkötunteja.

Ole osa puhtaampaa tulevaisuutta ja valitse Fortum Tarkka pörssisähkö.

Tutustu muuhun sisältöömme

Tutustu muihin tunnisteisiin:

Suosituimmat artikkelit